[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Imi vagyok engem érdekelne légyszives küld már el. köszi....

Válasz

Blaskó József üzente 13 éve

Kedves INCI állok a kihivás elé ha sikerül hinni fogok a dologban De ez neked sem fog menni ugy ahogy másnak sem.Mert ami nincs azt nem lehet megmutatni De azért kiváncsivá tettél.

Válasz

Faragó Sándorné üzente 13 éve

Kedves Novákné Anikó!Nagyon csodálatra méltó amit írtál.Igen tudományosan nincs magyarázat de a minden napos életben természetes jelenségek.Nagyon sok ember nem mer beszélni róluk mert bolondnak titulálják őket.Félnek(Azt tartom hogy a félelem egyenlő a halállal.)Persze az emberben van természetes félelem.Azt tudom mondani mindenkinek gondolat át vitellel küldje el ha ufóval vagy szellemmel találkozik. Egyszerűen csak gondolni vagy mondani kel.Ugyan is akik elsőre találkozik velük lehet hogy nem bír meg szólalni és meg mozdulni sem.Az élet tele van meglepetéssekkel .Szeretettel.Faragóné INCI.

Válasz

Faragó Sándorné üzente 13 éve

Kedves József! Nagyon szívesen meg mutatom neked a szellemeket akár az ufókat .Amennyiben alkalmas vagy a meg tekintésükre.Szeretettel.Faragóné.INCI

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az ufók létezésében nem igazán mélyedtem bele de a szellemek jelen létét nagyon sokszór megérzem . Ilyenkór segitséget kérnek ,hogy vissza tudjanak térni az Atyához . Az élők világa nem jó nekik . Az ember a halála után vissza kell térjen a teremtőhöz hiszen nem tud ujra leszületni . A testet meg vissza kell adni az anya földnek . Ezután a szellemnek rendelkezésére áll 48 nap amig a fényfolyosó nyitva van . Ha valami oknál fogva nem tud távozni a folyosó bezárul és a szellem itt marad a létközbe . Ezután jönnek a megmagyarázhatatlan jelenségek hiszen a szellem jelez távozni szeretne de nem tud . Ilyenkór az emberek megijednek . A szellemektől nem kell félni ilyenkór az a legjobb ha olyan ember segítségét kérjük ki érzi a szellemek jelen létét és vissza tudja küldeni a teremtőhöz . Nem szellem űzést kell végezni mert az csak egy rövid időre tartja távol utánna vissza tér arra a helyre . Nagyon sok élményem volt ezzel kapcsolatban ,bárkinek szívesen válaszolok és megosztom a tapasztalatomat .

Válasz

Blaskó József üzente 14 éve

Ugylátom csak én nem hiszek az ilyen dolgokban.Ha olyan sokan találkoztak márt ilyen lényekkel akkor valaki beszéljen már meg egy találkozot velük én szivesen el mennék egy ilyenre.Nagy élmény lenne az biztos.

Válasz

Maszlag Jani üzente 14 éve

Én nem hittem addig mig nem néztem a KGB titkos dokumentumai filmet.

ha valakit érdekel irjon rám:) elküldöm szivesen

Válasz

Sanya Anett üzente 14 éve

Igen vannak ufók miért ne lenének.Sajnos aki találkozott velük és elmeséli egyből hülyének nézik,ezért nagyon sokan nem is mernek róla beszélni.

Válasz

Lászlóné Ruda Katalin üzente 14 éve

Én hiszek az ufókban.1988 vagy 89-ben,nagy gömb szerű valamit láttunk családommal együtt,amiről kis repülve cikázó valamik szálltak fel-le.igaz az újság azt írta másnap hogy a Vénusz bolygót látta sok ember,ami akkor közel volt a Földhöz.De akkor mik voltak ,a cikázó valamik ,amit mi láttunk.Kati mama.

Válasz

novák erika üzente 14 éve

Ernő meséélj még!
köszi era

Válasz

tari ernő üzente 14 éve

Igen vannak szellemek,nem dicsekvés,nekem többen is megjelennek. Igaz nem mindig a jó szándékú lelkek keresnek meg.Vannak akik így emlékeztetnek,hogy rég múltból ismertem.Olyanok is vannak akik valamilyen használt bútorral kerülnek a házba.A rossz akaratú lelkekkel sokat kell harcolni még meg békél,és átkel. ERNŐ voltam.

Válasz

Schafer Jánosné üzente 14 éve

Valami igazság biztos van bennük én hiszek mind kettőben.

Válasz

novák erika üzente 14 éve

Én minden ilyesmiben hiszek, miért ne lehetnének ufok, végtelen a világ-
egyetem, csak sötétben tapogatódzunk ezekben a témákban....
era

Válasz

Blaskó József üzente 14 éve

Ez egy nagyon jó gondolat menet mind a két témára.Én nem hiszek ezekben a dolgokba amig nincs kézelfogható bizonyiték addig én hitetlen leszek.

Válasz