veres istván üzente 13 éve

A filmsztárok annyival másabbak,hogy ők bármikor tudnak azonosulni,
hasonló szerepekkel.De van amikor őket is érik meglepetések,amikre végképp
nem számítanak.Evvel azt szeretném kifejezni,hogy ők is hús vér emberek.

Válasz

veres istván üzente 13 éve

Ez tetszett.

Válasz

Blaskó József üzente 13 éve

Kedves Anikó én nem akarok vitatkozni csak nekem az ilyen dolgok kicsit furcsák és én inkább a kézzelfogható dolgokba hiszek BOCS.

Válasz

kozma gyula üzente 13 éve

Az emberi elme el sem tudja képzelni azt ami a világegyetemben megtörténhet!!!

Válasz

Novákné Gajdics Anikó üzente 13 éve

Kedves József! Tudom ez hihetelen de igy történt ,de ezen nem vitatkozom senkivel.Tudod én sem hittem ilyen dolgokban mig nem velem történt.

Válasz

Blaskó József üzente 13 éve

Na de Anikó ezt komolyan gondolod? Roger Moorenak persze,hogy megjelent az angyal hiszen a fönöke.

Válasz

Novákné Gajdics Anikó üzente 13 éve

Kedves Gizella! Az biztos ,hogy üzeni akart figyelmeztetni.Tudod nekem meghalt a férjem nagyon szép házasság volt a mienk.Hirtelen mindennek vége lett.Nehezen szedtem össze magamat .Nagyon hiányzik.Megismertem valakit aki nagyon rendesnek tünt.Ekkor történtek otthol a furcsa jelenségek váza magától elborult, Tv magától bekepcsolt,tányér csak ugy megrepedt. Később jöttem rá,hogy ezek mind figyelmeztetések voltak a részéről,hogy ne foglalkozam vele mert ő nem az akinek mutatja magát.Tudod ha nem én velem történik ez az egész el se hinném.Tudom ő vigyázz ránk és érzem ,hogy itt van velünk.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 13 éve

Nem szabad félni,hogy valami bolondnak lennél titulálva hisz itt csak olyat olvashatsz ami magyarázatra vár,csak idő kérdése,hogy másoknak is lehetnek hasonló élményük,itt kibeszélheted és tán lesz aki igazolja a verziódat is mert nem csak veled történek ilyen dolgok,válald fel és akkor nem lesz az az érzésed,hogy ügyi fogyi vagy.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Anikó !
Bocsi ,hogy meg se köszöntem az infot ! De nem egésszen értem .Viágosabban is kifejezhette volna ,mi a szándéka .Gondolod ,hogy egy álomfejtő megfejtette volna .
De azért alkalom adtán elmondom a huginak ,
Üdv Iza

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez soha nem jutott eszünkbe !Lehethogy ha tudjuk akkor most a bátyám élne ? Jobban kellene figyelni a jelekre !
Álmomba azt mondta nekem a bátyám ,te leszel a következő .(hát mit mondjak kirázott a verejték )De sajnos az édesanyám volt az . A bátyámmal mindig poénkodtam, és még álmomban is azt mondtam neki tudod mikor ,majd ha piros hó esik .Én még nem vagyok kész rá .Úgy érzem sose fejezem be,azt a küldetést ami rám vár . Legalább 120.évig kell éljek .Ha nem erről a klubról lanne szó, nem is irnám meg ,mert még azt is hihetik begolyoztam .Az emberek el sem tudják képzelni mi minden van az univerzumban ,csupa
Misztikum ,és rejtély minden ,történtek velem olan dolgok, hogy jobb ha magamban tartom ,mert még a végén felcímkéznek .

Válasz

Novákné Gajdics Anikó üzente 13 éve

Szia Gizella! Szerintem csak figyelmeztetni akarta a halálesetre.Nem hiszem ,hogy bántani akrta volna.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Sokan nem hiszik el ezeket a történeteket ! Én sem hinnék benne ,ha nem a családunkban történt volna hasonló eset. A húgomat rendszeresen látogatta egy szellem .Hátborzongató volt ,ahogy mesélte .:-(( Már éppen aludni készült, letette a könyvet ,mert elalvás előtt mindig olvasta a bibliát .Hirtelen ránehezedett egy alak alig kapott levegőt ,aztán lehúzta az ágyról és amilyen gyorsan jött olyan gyorsan távozott. A húgomék eladták a gyönyörű kertes házukat mert nagyon gyakori volt ez a látogatás . A férje építő mérnök, épített egy vadi új házat .De sajnos oda is ellátogatott a szellem pedig egy másik településen építettek messze attól a helytől . Amikor a sógorom fényképeket készített az új házról ,hogy mi is láthassuk ,ott volt rajta a szellem .Én azonnal felismertem az akkor már 10 éve elhunyt anyósunkat .(Ugyanis a húgom férje,és az én ex férjem testvérek ,így egy volt az anyósunk .) Ahogy mesélte még a hideg is futkosott a hátamon ,mert az új helyen is sokszor felbukkant.
Aztán a bátyám elmondta neki ,hogy ilyenkor mit kell csinálni .Gyertyát kell gyújtani ,és egy bizonyos imát mondani .A húgi követte a bátyám utasításait .A következő történt :Órási vihar kerekedett a szobába a gyertya lángja felcsapott ,a húgom kiszaladt a szobából,de semmi másra nem emlékszik . Amikor tavaly náluk jártam rákérdeztem ,hogy járt -e azóta itt ...nagyon megijedt és arra kért ne beszéljünk róla .
Amikor nem hittem el neki a történteket és megkérdeztem járt e orvosnál ,mert arra gondoltam talán az idegei vannak ki ,nagyon megharagudott. Nem is tudom miért tettem fel ezt a kérdést ,mert a húgomnak nagyon jók az idegei ,még annak ellenére is ,hogy ilyen traumák érték .A bátyám pár hónapra rá meghalt ,pedig egészséges volt mint a makk -
Ha valaki tudja miért kísértette az anyósom, a húgom hálás lennék ha megírná nekem . Mindig nagyon szerették egymást az anyós és a húgom ,sokat voltak együtt Akkor mi ez ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Válasz