veres istván üzente 13 éve

Egy kicsit hihetetlennek tűnik,a történet. Nehogy félre érts, nem azt mondom,hogy füllentesz,
Egy kicsit hihetetlen.Annak ellenére,hogy én is hiszek a paranormális jelenségekbe.
De a történeted végén a gondolatmeneted az tetszett.

Válasz

veres istván üzente 13 éve

Mjndegy csak ne az anyósom legyen eggyikse.
Akkor most,komolyan.Van egy család.Vesznek egy
házat.A házba van egy szellem,aki erőszakos úton volt kénytelen elhagyni -e
földi létet,mint valóságos élőlény.Miért bántja az idegen családot,vagy a család egy bizonyos tagját ,miért nem azon áll bosszút aki kioltotta az életét?Mint szellem,nincs előtte akadály .bárhova mehet(ne).Ez csak egy gondolat menet volt.Csak beleképzeltem magam egy ilyen család helyébe.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

<object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HsHGUwW4pns?fs=1&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HsHGUwW4pns?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>

Válasz

takács erik üzente 13 éve

Én magam is olyan sok furcsa,és érdekes dolgot tapasztaltam ,és éltem már át,hogy fel sem tudom sorolni. Például voltam már szemtanúja SZÁMTALAN kisértetjárásnak, mint ahogy a saját házunkban is. Akkor pl...láttam már SZEMTŐL SZEMBE is kisértetet nem akármekkora ijedséggel,és félelemmel,de nem csak egy pillanatra hanem legalább 20 mp-cig,és ez azért is nagy dolog számomra,mert kisértetet,vagy ha úgy tettszik egy rég elhunyt személyt szellemet nem sokan látnak szemtől szemben főleg ilyen sokáig. Olyan is megtörtént már velem,hogy ÉJSZAKA jelezni akart egy kisértet nem hagyott aludni. Éreztem ahogy ott van az ágyam mellet a szobában, valamit akart tőlem de,hogy mit azt máig sem tudom. Azt nem tudom,hogy több kisértet volt a házunkban vagy csak egy???!!!! Mondjuk én,úgy éreztem,hogy csak egy volt,és gondolom az előttünk itt lakó családtagok egyike maradhatott itt a létközben,és ő kisértett. Ami a jelzéseket illeti szerintem azért jelzett,mert vagy ő akart már elmenni a házból,vagy azt akarta,hogy mi menjünk el. Ezt azért tartom logikusabb magyarázatnak,mert rengetegszer arra ébredtünk,hogy valaki hangosan zörög az ajtó zárral,és a kulcscsomóval. Eleinte azt hittük,hogy valaki be akar törni,de aztán rájöttünk a rejtélyre. Más furcsaságokat is tapasztaltam illetve tapasztaltunk már,de hosszú lenne elmesélni,mindenesetre nagy meglepetésünkre egyik nap véget ért a kisértetjárás igaz,hogy nem jól ért véget,mert amikor utoljára jelzett nekünk 2 hét leforgása alatt kb 6 darab tükör tört szét ez kb...már 7 hónapja történt azóta nem tapasztalunk egy moccanást sem. Másabb lett a légkör sokkal jobb mint akkor!!!!! nincs az az érzésem mintha rajtunk kivül is lenne valaki a házban, mintha magától elment volna legalább is úgy néz ki. Hozzáértő emberek azt mondják,hogy csak segitséggel tudnak elmenni a házból vagy a túlvilágra,mert ha nem kapnak segitséget akkor a házban maradnak mindaddig. Nálunk nem igy történt egy szép nap ELMENT hála istennek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

...És egyáltalán mi lehet ez a hang?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Eszembe jutott még valami!
Én esténként néha hallok hangokat!
Tehát, amikor gondolkozok (nem kell hogy nagyon álmos legyek), akkor amikor éppen átgondolom a napomat, és megállok valahol, mert előbb kiderítem, jól tettem-e azt, amit tettem, akkor azzal kapcsolatban hallok egy szót, mondatot! Valamikor nem is az én hangommal! De ezt belsőleg hallom, nem külsőleg, csak tudjátok, az ember agya más hangot is letud játszani magában!
Nos, az lenne a kérdésem, hogy amikor kérdezek, miért nem válaszol ez a bizonyos hang, és utánna amikor megint jár az agyam, megint hallok hangokat! Akkor a kérdésemre miért nem felel?

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 13 éve

Velem dolgok történnek meg.Akartam gyertyát önteni csak rossz bélt használtam.Másnap a hűtőmön volt egy gyertyabél bevonva gyertyával és egy fém is volt mint talpa,valaki megmutatni akarta így néz ki de nálunk senki nem járt.A cigarettám is eltűnt nem találtam egy egész dobozzal.Eltelt egy hónap már port is törölgettem addig és lám pont úgy és ott volt a cigim.Egyszer kora délután amikor a levegő se változik hogy hőváltozás lett volna egyedül ültem a gép előtt és olyan zörgetésbe kezdett a bútorok amire az ember azt mondaná mozgatják mondtam is ne zavarjatok.Tréfásak ha ezek szellemek kis időre is tüntetnek el dolgokat.De én azt tudom azoknak van ilyen látásuk és halásuk akik egy pillanatra is de másik dimenzióban lát vagy hall bele.Felkészítés az új élet elfogadásához mert sokkal többet tudhatnánk ha az agyunk teljes kapacitásában működne.A meditálás segít ebben.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

én is láttam már szellemet, egyszer kicsi koromban, amire nem emlékszem, csak mesélték a szüleim, egyszer pedig 10-12 éves koromban, Ecseren! Nem tudom, én ijesztgetésnek vettem, mert vicsorított rám, de tulajdonképpen nem láttam, mert csak a perifériás látásommal láttam! Férfi volt, rövid-közepes hajjal.
És még azt vettem észre, hogy egy időután eltünt, és figyelni próbáltam a jeleket! Találtam is, mivel a Wc ajtaja előtt láttam, azt figyeltem, és a kilincs egyre lejjebb ment, és lejjebb, amíg meg nem állt...! Félelmetes volt számomra, mert igaz hiszek a szellemekben, de én úgy gondoltam, hogy az egy rossz szellem...! Természetesen este, mindig féltem az ágyamban feküdve, mert utánna többször is volt, hogy láttam őt, de akkor inkább csak homyál képet láttam, és egy-egy tárgyat mozdított el, pl. apukám kocsikulcsát, vagy Tv kapcsolót, stb.! Meg sokszor jelzett zajokkal a családomnak, mert sokszor hitte az apukám azt, hogy haza értem (vagy valaki más...), de nem is volt senki otthon, csak ő!
Én örültem annak, hogy láthattam egy igazi szellemet, bár féltem tőle, mégis jóérzés volt, hogy ilyennek lehetek tanúja! Azóta is sokszor figyelem az ilyesmiket.
Nagyapám is jelzett, 1-1,5 évvel ezelőtt halt meg, és nagymamámnak jelzett! Ő úgy jelezte jelenlétét, hogy egy virágot vitt el magával, amit ő adott a nagymamámnak!
Meg ha segítséget kért a szellemtől, akkor úgyérezte, mintha tényleg ott állna mellette, és segítené a dolgokban...!
Remélem, később is látok még ilyeneket, addig is beérem a további furcsa jelenségek látásával! :-)

Válasz

Novákné Gajdics Anikó üzente 13 éve

Kedves Shadem!Mi is örülünk neked.Remélem jól vagy és mi is jó egészséget kívánunk neked.

Válasz

shadem - üzente 13 éve

udvozolni szeretnek mndenkit, 4 honapos Gorogorszagi visszavonulasom utan,nagyon hianyoztatok,de kicsit elvonultam a lelkemet gyogyitani,ami nem tudom hogy sikerult e teljes mertekben,de valamivel jobban vagyok,koszonom! kivanok mindenkinek kellemes idotoltest es jo egezseget. !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Egy nyolcvanas évek béli vicc:

Síron túli hang -Kelj fel a lottózóba és tedd meg a következő őt számot: 12345
A szegény delikvens meg is teszi és egy szelvényen megjátssza az öt számot.
Várja a húzást és tűkön ül a tévé előtt amikor elérkezik a sorsolás ideje.
A nyerőszámok növekvő sorrendben:
45 67 78 89 90.
Síron túli hang -ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ sosem ment nekem ez!

Válasz

Faragó Sándorné üzente 13 éve

Kedves Anikó! Köszönjük szépen hogy részesei lehetünk ezeknek a csodálatos dolgoknak.Nekem nagyon tetszik amit csinálsz.Rend kívüli ember vagy.Boldog vagyok mikor van kicsi időm tudom olvasni, nézni ,hallgatni ezt a általam igaznak tartott eseményeket.Puszilok minden kedves érdeklődött kivétel nélkül mindenkit.Boldogságot, szeretetet kívánok az egész világon élő ember társaimnak.

Válasz