Novákné Gajdics Anikó üzente 12 éve

Szia Dávid! Örülünk neked ,hogy csatlakoztál a közösségünkhöz.
A jó szellemek nem ártanak az embernek csak figyelik őket,olykor-olykor pedig egy kis hangokat vagy pl.tompa ütéseket hallatszanak.Vagy "megérintenek" valahol.Ha tárgyak leesnek maguktól és nem törnek össze az még jó szellemnek tekinthető.---Ezenkívül jelenlétükben remekül,kellemesen és biztonságban érzed magad.Minden pozitív hatás velük van.

Viszont ha tárgyak leesnek és eltörnek valószínű az már ártó szellem lehet.De nem csak eszerint lehet ártó szellem ugyanis a közérzet romlásával is erre lehet következtetni.Habár vannak olyan jó szellemeket akik nem szándékosan teszik tönkre a jó közérzetet.Az ártó szellemek zajosabbak és hát ha nagyon őszintén a lényegre akarok törni ezzel a kapcsolatban akkor ezek a szellemek megpróbálják tönkretenni az ember életét!---Itt a negatív hatások pl.félelem,szorongás stb...fog el a jelenlétükben.
Miért "száll" meg a szellem?

-Ami a legfontosabb azért mert érzékeled őket vagy akár halványan látod is.

-A másik legfontosabb az energia amit tőled nyel el.Ilyenkor nem szabad félni hanem szeretettel kell rá gondolni a szeretetnél nincs nagyobb dolog még a félelem és az ártás is elbújik mellette.

-Ne félj!Ez vonzza a legjobban az ártó szellemeket.

-Lehet egy régi rokonod jött vissza hozzád ,hogy megnézze jól megy-e a sorod.

-Kisgyerek van a házban.Rájuk erőszeretettel szeretnek tapadni a szellemek...

-Egy régi ígéretet nem sikerült betartani haláluk előtt és most netán betarja...

-Segítő szándékú.

stb...

Hogyan fogjuk vissza őket?

Először is visszafogni nem tudod őket csak, megkérni ,hogy ne zajongjanak meg ilyesmik.Bár ez 1-2 hétnél nem tart soká utána újra kezdik és ez a módszer csak jó szellemeknél működik.Az ártóakat el kell küldeni!

Hogyan küldjük el őket?

-Bánjunk velük szeretettel.

-Vagy kérjük az angyalok vagy Jézus nevében ,hogy távozzanak.<--ezt kell alkalmazni ártó szellemeknél a többi a jó szellemekre igaz.

-Esetleg győzzük meg miért nem lenne jó ha ideát maradnának.

http://cseresznyevirag.ewk.hu



Néhány dolog amiről tudjátok ,hogy szellem van-e a házban:

-mikor belépsz furcsa érzés fog el.pl.nem vagy egyedül.

-éjjel csak a jobb válladon(mivel ekkor érzed biztonságban magad) vagy nagy nehezen tudsz elaludni (az alvászavarban szenvedők nem ide tartoznak!)

-éjjel vagy akár nappal olyan érzékelésed támad mintha valaki hozzáérne pl. az arcodhoz,válladhoz.

-az állat ok nélkül ugat,vinnyog,nyávog,fél valamitől és nem mer egyedül maradni.

-minden ok nélkül készülékek kapcsolnak be (bár ez lehet valamilyen hiba), ha nincs kinyitva sehol az ablak de az ajtó mégis kivágódik/nyitódik,léptek a házban/szobában,csukot ablaknál is hűvös szellőt érzel.

Válasz

Sebők Dávid üzente 12 éve

Sziasztok!
Én még csak most fedeztem fel ezt az oldalt, és nagyon érdekesnek találom az itt előforduló témákat.
Én is szívesen csatlakoznék hozzátok, és megosztanám veletek néhány gondolatomat.
Jómagam is nézni szoktam a Discovery misztikummal foglalkozó műsorait, és olykor meglehetősen félelmetes eseteket mutatnak be. Ezekből a műsorokból azért világosan kiderül, hogy nem csak jóságos szellemek léteznek, ezért azt gondolom, hogy igen veszélyessé válhat bizonyos szellemekkel kapcsolatos tevékenységek gyakorlása.
mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?

Válasz

veres istván üzente 12 éve

Örülök,hogy szereted ezt a csatornát .Én is szoktam nézni de egyebek mellet engem az ÁLLATI KÍSÉRTETEK-cimű műsor fogott meg legjobban.De a többi műsor sem rossz.
Hihetetlen,hogy mik vannak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Katalin. Természetesen ön is szólhat illetve írhat,SŐT !!! én személy szerint nagyon örülök annak,hogy ezeket a tapasztalatokat mind megosztotta velem,és másokkal is. Üdvözlettel.

Válasz

Vargáné Sebők Mária Katalin üzente 12 éve

Szólhatok én is?
Vannak szellemek, de ezt valóban csak hinni tudja az, aki konkrét bizonyítékra vár, mert sok olyan dolog van az életben, amit kénytelenek vagyunk elhinni, még akkor is, ha nem látjuk.
Ez egy másik dimenzió. Egy a sok közül.
Nálunk, a nyolcadik emeleten van egy "átjáró", a nagyszobából a folyosón át ki a falon.
Itt gyakran látnak a /felnőtt/ gyerekeim is alakokat, akit végigsuhannak ezen a helyen, teljes ruházatukat is le tudják írni, aki éppen érzékeli őket.
A másik dolog, hogy kulcs csörög a zárban, villanykapcsoló kapcsolódik, víz folyik- de csak a hangok, ami sok embert már kiakasztott volna, de mi már megszoktuk, nem gond.
Van, hogy valaki hozzánk ér a folyosón, esetleg furcsa massza, átláthatatlan gomolygó valami van a másik szobában, amit csak a tükörből lehet látni.
Ezek persze mások számára nem bizonyítékok, de akkor is létező valami.
Abban én is hiszek, hogy éltünk, élünk, és élni fogunk, /halálunk után másik testben ujjászületve/, és a halálunk csak a test pusztulása.
Szülei halála után kolleganőm is elismerte az igazamat, ami erre vonatkozott. Sok-sok jelet kapott, amit nem hagyhatott figyelmen kívül: valóban a halála után is élt az édesanyja, majd édesapja halála után is ez jól bizonyitható volt. Nem nekem kellett meggyőznöm.
Mára ennyi
Üdv. Kata

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm szépen.

Válasz

Black Reactor üzente 12 éve

Ha gondolod, a profil oldalamon lévő e-mail címen bármikor elérsz, írj nyugodtan!

Anikó jóvoltából került ide kb. egy éve az egyik bejegyzésem "Szellemek - paranormális jelenségek a hétköznapokban" címmel.
Azt hiszem eddig csak jó visszajelzéseket kaptam a témával kapcsolatban.
Nem mondom, hogy állást foglaltam akár mellette, akár ellene, de még korántsem befejezett a dolog.
Tervezem a téma folytatását...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm szépen black reactor. Hát igen !!! sajnos a legtöbb ember a földön úgy tudja vagy úgy gondolja, ha majd eljön a halál akkor vége mindennek,hogy majd soha többé nem tudnak magukról,megszűnnek létezni stb.... csak,hogy ez keményen nem így van. Amúgy örülnék annak hogy ha tudnánk valahogy beszélgetni vagy írni egymásnak. Üdvözlettel !!!!!!!!

Válasz

Black Reactor üzente 12 éve

Kedves Erik!
Olvasva korábbi hozzászólásaidat, lenyűgöző, hogy mennyire kiállsz a szellemek mellett.
Őszintén szólva én is inkább a szkeptikusok közé sorolom magam, viszont meggyőzésemre elég a legapróbb - de racionális - bizonyíték.
Az úgynevezett "paratudományok" próbálják meg tudományos formában leírni az anyagiasan gondolkodók számára ezt a megfoghatatlan világot, mert a legtöbbeknek nem elég azt mondani, hogy "létezik", meg hogy "én láttam", az igazi kihívás meggyőzni őket úgy, hogy közben semleges állásponton maradsz.
Sok a nyitott kérdés, és sok a - szerinted - "tudatlan" is. Vlágosítsd hát fel őket!
Írtad, hogy bárkivel szívesen beszélgetnél a témáról: már van is egy jelentkeződ! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Természetesen ""VAN"" szellemvilág ahová ""MI TUDATOK,TÚLVILÁGI LÉNYEK"" kerülünk a fizikai testünk pusztulása után. Én magas szintű spiritualitással rendelkezem,és teljes mértékben ""TISZTÁBAN"" vagyok azzal a ténnyel,hogy mi történik velünk a testünk halálának pillanatában,már csak azért is,mert én is már voltam a testemen ""KÍVÜL""!!!!!!!!!! Nagyon sok ""SZKEPTIKUS"" ember meglepődött már a halál fogalmával illetően. A legtöbb ember retteg a ""NEM LÉTEZŐ"" haláltól,de ez azért van,mert ""MÉG""nincs megvilágosodva,egyszóval ""TUDATLAN"" sajnos nem tudja a létünk értelmes folyamatát. Mindenkinek meg kell világosodnia ahhoz,hogy értse az életünk rendjét,és folyamatát.

Válasz

andromeda andromeda üzente 13 éve

Én is szoktam nézni az ID Discovery-t szerintem nagyon jó dolgok vannak azon a csatornán és érdekes sőt meghökkentő dolgok. Mindenképpen érdekes és sok olyan esetet is mutat be amire az ember nem nagyon tud ésszerű magyarázattal szolgálni

Válasz

andromeda andromeda üzente 13 éve

Szerintem létezik szellemvilág, még ha nem is látjuk azt de létezik. Ami mindig is foglalkoztatta az embereket, a láthatatlan mi körülöttünk kering :)

Válasz

veres istván üzente 13 éve

Én is hiszek a szellemekbe , mióta esténként , ha módom van rá,nézem a ID DISCOVERI TESZT csatorna esti műsorait.Vannak gonosz és barátságos szelleme,amiket az állatok is kiválóan érzékelnek.A gonosz szellemet, (szellemeket) el lehet üldözni megfelelő szakember segítségével , akikhez már csak végső esetben fordulunk.

Válasz

Gyöngyi Nándorné üzente 13 éve

Ezézt kell lakásokat tisztítani,mert a régi lakok akik nem élnek,vissza járnak a házba vagyis nem tudtak átt kelni.Ezért segíteni kell a nekik,jobb lessz a lakásba a levegő ,meleg lessz,tehát jobban érzik a lakok magukat a lakásba.Kérj segitséget?
Parapszichológos tud segíteni.

Válasz

Faragó Sándorné üzente 13 éve

Szellemek voltak, vannak, és lesznek ,is. Ők a munkám egyik részei spiritiszta is vagyok szellemgyógyász is.Igen nagyon sok esetben bolondnak néznek minket még a mai napig .Dolgozom az/ RTL. klub .Tv Asztró Show /,Astró Cáll centerben /, a gyermekeimnek néhány esetben azt kell mondani hogy az nem az én anyukám. Mert a munkám miatt meg aláztatások érik őket férjemet is.Nem tudom hogy amit a jó Istentől kaptam áldás-e vagy valami más.Napi tapasztalatom szerint áldásnak tartom boldog vagyok mikor tudok más ember társaimnak segíteni.Feltétel nélkül szeretek minden embert.Szeretem az állatokat minden élő és élettelen lényeket. az élet nagyon szép észre kel venni.Szeretetet felszínre tudjuk hozni minden rendben van.Puszi mindenkinek .

Válasz

KIss Judit üzente 13 éve

Szia! Anyukám előttem halt meg. amikor otthon aludtam apukámnál már vártam hogy éjfél legyen és lássam őt mindig ugyanúgy ott volt a konyha asztalnál ült és nézett ki az ablakon. Már 4 éve nem láttam mert apu is el ment!

Válasz

Major Lajosné Marika üzente 13 éve

Örülök, hogy megosztottad velem a tapasztalatodat. Tudod sok ember lát szellemeket, de fél felvállalni, mert a környezete bolondnak nézi, vagy rosszabb esetben félni kezd tőle, hiszen olyan dolgokra van rálátása amire másoknak nem. Ezért jár gyermekcipőben az ezotériával foglalkozók ismerete.
Én keveset tudok a szellemekről, de volt már több élményem velük. Ez olyan családi örökség.

Válasz

Salamon Lászlóné üzente 13 éve

Szia Marika
Ica vagyok. Nagyon igazad van. Én is figyelek azokra finom jelekre, amik segitik a munkámat
és az életemet.Én olyan szellemet láttam, aki nem fény volt, hanem rendesen felöltözött ember. Este kocsival jöttem, és az uton előttem ment egy magas lódenkabátos kalapos
férfi,aki egy cekkert lóbbálva ment.Mikor megláttam előttem az uttesten haladva,fékztem és Rávilágitottam és azonnal eltünt. Nagyon megijedtem. hangosan mondogattam, megláttalak.megláttalak.Ahol ez történt egy országut, és onnét sehova nem mehetett.

Válasz

Üveges Julika üzente 13 éve

Sziasztok .Én nagyon elgondolkoztam rajta .Biztos hogy megijednék és nem tudnám hogy mi van velem, ha látnák szellemet .Ha pontosan tudnám hogy az édesanyám az akkor boldog lennék és szólnák hozzá .Így szeretnék találkozni szellem testtel .Mostanában azon kapom magam hogy szólok neki ha bajba vagyok .Anya vigyázzál rám .Talán meghallja .

Válasz

üllei-kovács éva üzente 13 éve

sziasztok!
Szerintem a szellemek csak azoknak jelennek meg akik nem félnek tőlük!Vannak bolyongó szellemek akik elszívják az energiánkat,azért ,hogy még itt tudjanak maradni!De vannak olyan szellemek akik segíteni jönnek vissza!Nekem ez a határozott véleményem!Sok kis gyerek 7 éves korig érdekes dolgokról beszél,olyanról amit mi nem láthatunk!Évi

Válasz

Major Lajosné Marika üzente 13 éve

Én azok közé a kevesek közé tartozom akik hisznek a szellemvilágban. Úgy gondolom e másik világot érzékelni nem kiváltság, csak odafigyelés kérdése. Az ember minden nap kapja a jelzéseket, melyek segítik mindennapi életét szebbé, tartalmasabbá tenni, de sokszor megszokásból, kényelmi szempontokból vagy csak elfásultságból nem figyelünk rájuk. Minden ember rengeteg problémával szembesül nap mint nap. az egyik tudja, hiszi ,hogy van megoldás, s a sors, "véletlen" segít rajta. A másik nem hisz a megoldásban, siratja önmagát s bár heverjen a lába előtt a megoldás akkor sem látja. Én nap mint nap megélem az élet eme segítő csodáit, így hiszem hogy van, kell lennie valakinek, valakiknek akik vigyáznak ránk, akik szebbé, jobbá, élhetővé teszik e sokszor rút világot.
Marika

Válasz