czihaki viktoria üzente 12 éve

Kedves Aniko --azt írtad ˇ"Pontosan nem behatárolható milyen messzire van a Földtől az a csodás/fényes alagút, ahol áthaladva a szellemvilágba jutunk. Valamilyen hangélményre számíthatunk, talán ezt hívják a szférák zenéjének. Fogadóbizottságunkkal körülvéve, de az is lehet, hogy teljesen egyedül utazunk a nekünk megfelelő helyig."--

Szférák zenéje -- a mágneses rezonancia hasonló a szféráknak nevezett zenéhez de az inkább rezgés hang mint a Nap kitörésnek, de még a földi magnetoszférának is van rezgése s annak finom hangja-- az isteni energiának iszonyú hangos a hangja és szinte pusztító a rezgésének ereje, a Jelenésének ami kb. három embernyi csak igazodva az emberhez --az is hatalmas erejű és csodálatos amint utánozza rezgésével az emberi hangokat --mint hárfának húrjai ahogy szólal.

Az a bizonyos alagút, amit láttak a klinikai halálból visszahozott emberek, bizony nem a Földön kívül van valahol az űrben, hanem talpunk alatt. a Földünk középig a Magjáig.
S nem alagút csak annak látható a lélek gyors haladása miatt. Ha lassabban haladt volna akkor látható és hallható, ha még lassabban halad a lélek akkor pedig ott pusztulhat a lávában. S teljesen egyedül kell átzúgnunk a pokoli úton.

Ajánlom; A létezés fantasztikuma blogger. hu.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Dr. Michael Newton első kötete nekem is meg van,és már többször is elolvastam nagyszerű könyv. Az e könyvben olvasható információk teljes képet adnak a következő létállapotunk folytatásáról.

Válasz

vero ilona üzente 13 éve

Kedves Zsuzsi!
GRATULALOK!!
Ezt gyonyoruen osszefoglaltad minden egyes szavaddal egyet ertek...Dr M.N "Lelkunk utja"
konyveket en is elolvastam ,nagyon tetszettek fantasztikus olvasmany (lehetseges mindenkinek el kellene olvasni) bar talan nem mindenki ertene meg...En mindenesetre
a konyvek elolvasasa utan nagyon jolereztem magam valami csodalatos nyugalom szallt ram.Ugy tunik mintha mindent ertenek..?!! Sokat beszelek rola olyan ismeroseimnek akiket erdekel honnan jottunk miert vagyunk itt es hova megyunk,,azt tapasztalom ezek mindenkit erdekelnek,csak van aki bevallja van aki tagadja!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Igazat adok shamaniac. Én is valahogy így gondolom

Válasz

Mátis Éva üzente 13 éve

Bravo! Shamy! Ezt remekül összefoglaltad: egy bővitett mondatban, két perc alatt
14 milliárd év eseményei! Jó formában vagy, úgy általánosan... Taps!!! :)))

Válasz

androméden üzente 13 éve

Helló Erik,
maradjunk a tegezésnél..amúgy meg a tudatról egy szót sem szóltam, a tudat nem változik ebben egyetértünk..én csak a testről beszéltem, az anyagi világ körforgásban van..lényeges, h az anyagokat a csillagok termelték ki, ahogy eljutottak a szén elemig, a fúziós folyamataik során úgy szórták széjjel az Univerzumba az anyagot, ezekből az anyagfelhőkből jöttek létre különböző folyamatok révén a bolygók, majd a pl itt a Földön pedig létrejött az élet..minden anyag, atom, molekula eredeti forrása valamelyik csillag, jelen esetünkben ez a Nap, bár lehetséges, h az óriásbolygóink is tettek hozzá valamicskét, amíg le nem állt bennük a fúzió.
tehát végső soron, bármi ami létezik ebben az anyagi síkon, az mind a csillagokból jön..az ősi vallások sem véletlenül voltak összefüggésben a Napunkkal, már régen felismerték ezt az igazságot, és eszerint tisztelték a csillagunkat, mint az Ősapát, a Teremtőnket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tisztelt shamaniac !!!!! lehet,hogy igazad van,de én személy szerint inkább maradnék a tudat,vagy ha úgy tettszik lélek ""ÖRÖK"" létezésében. Üdvözlettel

Válasz

androméden üzente 13 éve

ha belegondolsz a test nem pusztul el, sőt lehet h néha ugyanazokból az atomokból kapsz az új testedhez is..minden ami a földbe megy az visszakerül egyszer a körforgásba, az anyagok nem vésznek el csak kissé átalakulnak..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Semminek sincs vége. Soha sem halunk meg,csak a testünk pusztul el végleg örökre. Mi emberek tudatok vagyunk a testünkön belül,és a tudat mint energia az soha az életben nem pusztul el,egyszóval örökké élünk,létezünk. Ami pedig a halálközeli élményekkel rendelkező embereket illeti, az átélt tapasztalataikat nem elhiszem,hanem TUDOM,hogy teljes mértékben ""IGAZAK"". A halálközeli élmény egyik elemét már én is megtapasztaltam mégpedig a testen kívüliséget,és nem hallucináltam,képzelődtem vagy akármi mint ahogy azt a tudomány állítja,hanem ""PONTOSAN TUDTAM"",hogy mi történik velem,SŐT nyugodtan kijelenthetem,hogy az egy ""TÖKÉLETES"",és felfoghatatlanul jó állapot.

Válasz

androméden üzente 13 éve

tehát azt gondolod h az ember megszületik azt meghal, és mindennek vége??

Válasz

Üveges Julika üzente 13 éve

Szia .Én ebben nem hiszek .Még senki sem jött vissza onnan ,hogy tudnánk valamit róla .

Válasz