czihaki viktoria üzente 12 éve

Novákné Aniko--Egy lényeges csoportot kihagytál az ábrádból akik sanda-bunda módon ma is léteznek és ma is a leggazdagabbak valószínű és és bizony írányitanak.

Ezek a Szabadkőmüvesek

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Hú Kedves István - abban igazat adok hogy nincs menny meg pokol meg semmi ilyen butaság --de hogy erre jobban válaszolni tudjak ahhoz sokkal több helyre lenne szükségem. Nézz be a blogomba ott sok mindent találhatsz erre vonatkozóan -nem vagyok vallásos semmiféle misztikus hókusz pókuszos

De tudod számtalanszor visszaigazoltam a kilépésnek megtörténtét, mert kis hazánkban lehetőségem volt oda utazni eleinte. aztán csak akkor ha muszály volt mert aggódtam, mert segiteni akartam vagy épp még látni szerettem volna mielőtt meghal akit szeretek.

a lényeg hallgatnom KELLETT róla akkoriban -kivittek volna a ruszkik-- Aztán tudomásomra jutott nem rég hogy ausztráliában egy csoport amerikában egy kutató csoport indiában egy gazdag fazon fizetne sok pénzt egy rendkívüli képességért. ez kb 4 éve volt.
Az amerikást választottam, mert 1 millió dollár volt a dij. mivel két kiskorú unokámat is nevelem --itt felejtették őket nálam 8éve kicsikként - szóval azt gondoltam kell az a pénz hogy a fiuk mindent megkaphassanak, mert a nyugdíjunk, csak a megélhetésre elég, a félre tett pénzünk elment arra hogy két szobát csináljunk a fiuknak, számgépe a nagyobbiknak zongora a kisebbnek na és asztalok ágyak és minden egyébb ma 17 és 11 évesek az egyik informatikát tanul a másik zenei iskolába jár úgy játszik mint az álom.

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Szóval a lényeg jelentkeztem, leleveleztük, hogy ők jönnek hozzám először megnézni egy próbára akkor fizetnek 10000 dollárt majd utána kiutazom több probát és felvételeket készítenek az lett volna 1 millió dollár.
Két hónapot kértem, mert évek óta nem léptem ki, hogy flottul menjen a bemutatáskor.

A kilépéseim sikerültek több is--DE egy percen belül, visszatértem, mielött még tisztán láttam volna mindent--minden visszatértemkor akkorát verrt a szivem, hogy majd ki ugrott a mellkasomon szinte fájt -- S akko r döbbentem rá, hogy 20-80-150 km távolságból is a LELKEM megérezte azt, hogy a szivem nem dobban és ütnie kell--igy vissza tért újra és ujra --és igy az ami elbűvölt sok ezerszer amivel bejártam a világot-- most már nem müködik mert a lélek félti az életét csak a test által létezhet --

Tudod azt jól tudtam, hogy rizikós, hisz elötte volt egy évvel nagy infarktusom idegesség miatt -- nem fizetnek módszeresen a szülök a gyerekekre pénzt -- Az infaktusom miatt csak a bal oldal mozog és verri a ritmust. A jobb szivfél egy percig áll, maj a jobb pitvarban levő szinuszcsomó bead egy ingert és egyet dobban a jobb oldal--majd megint áll --Jobb szivfél blokknak nevezik --érdekes, hogy az orvostudománynak fogalma sincs arról hogy az ugynevezett szinusz csomót mi működteti --hát maga a lélek energia!!!

Az ember ismeri a test energiáit--de fogalma sincs arról hogy az maga a két lélek!!!
(http://A-létezés-fantasztikuma-.blogger.hu)
Tervszerűen–nyitottan-egyszerűen-élni…

Válasz

Nagy István üzente 12 éve

Bocs,de csak most értem reá,hogy vissza térjek ezen oldalakra!A magam részéről,már hallottam az általad felvázolt halálközeli élményekről,sőt arról is,hogy ma már ezt a jelenséget komoly orvosokból álló tudós csoport kutatja!Sőt a tudat, testen kívüliségének mesterséges előidézéséről is!Ennek ellenére állítom,hogy ezek még nem bizonyítékok a külső ÉN központú/idealista/irányítás,-még külső szemlélőként sem,-meglétének!Vegyük a logikát alapul:Amennyiben a "menyországi"irányítók léteznek,akkor azoknak mindenható hatalommal kell rendelkezniük,és az emberi tudást meghaladó befolyással és képességgel.Továbbá az embereket nem kísérleti alanynak,hanem szellemileg megmunkálható kincsnek kellene tekinteni.Főleg,hogy a régészeti tudományok,főleg a "tiltott régészet" felfedezései,bebizonyították,hogy e földön már előttünk is jártak 12-14 ezer évvel a homo sapiens megjelenése előtt fejlett civilizációk,és emberszerű lények.Megjegyzem,-legalább a földön egységes hitet teremthettek volna,ha már egy igazabb emberi társadalom létrehozására képtelenek.Ezekért mondom azt,hogy a tulvilág,ember által elképzelt formája/papok,szekták,ideológiák/ nem létezik......viszont előfordulhat egy energia síkon meglévő központi ÉN,mely az embert anyagi formájában arra teremtette,hogy tapasztalatot szerezzen az anyagi világról,s azt összegyűjtve halála után a központi ÉN-nek szállítsa.Célt,mint ember kereshetünk,de ekkor elismerjük,hogy a központi ÉN létezik,és tudatos!A magam logikája szerint,csak mint lehetőség állhat fenn,és nem bizonyosság!Ekkor az ember egyedi cselekedetei nem lennének fontosak,hanem a cél,és az ahhoz vezető megismerési folyamat!

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Na ebben igazad van. Sokkal természetesebb körülmények között kellene tartani, nem csupán az állatok közérzete miatt, hanem az általuk biztosított hús, minősége miatt. A tápszerrel való felfújás csak de nem pótolja a természetes szabadban is található, de természetes növényi táplálékot.

Egyébként olyan kegyetlen az élet ilyen értelemben is, éltem egy ideig tanyán- ott ismertem meg az állatokat, de szinte beszéltek hozzá, a hímek megvédtek ha bárki jött a kaput ostromolták. Ne tudd meg, egyetlen állatomat se tudtam levágni --enyémet eladtam és idegenből vásároltam vágásra. Férjem teljesen kiborult - Te nem vagy normális-mondta.

Ez különösen akkor kezdődött, hogy a lebénult malacomat amire azt mondta az orvos vágjuk le, kutyának való, én meggyógyítottam.Amikor vágóhídra vittük a marhát--szó szerint sírt, Az ember úgy kezeli-- csak egy állat - holott csodálatos életek, érzékenyek, okosak, szeretnek és ragaszkodnak, panaszkodnak.

Sokkal érzékenyebbek, mint az ember, megérzik a betegség kóros kisugárzását. Akár kutya, akár szarvasmarha némelyik sertés még náluk is okosabb.

Válasz

Szabó Judit üzente 12 éve

Viki nem a hús evéssel van bajom, a szörnyű és fel háborító ahogy nagy üzemileg tartják és ölik le az állatokat. Nincs bennük egy szikra emberség sem. Ez a baj.

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Boccsi hová is feledtem betenni, mert felettünk villámlik és sietek kikapcsolni mindent.
A létezés fantasztikuma
(http://A-letezes-fantasztikuma-.blogger.hu)

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Kedves István. Létezik valóban az életnél hatalmasabb Tudat. Csodálatos, és félelmetes, ugyan akkor elbűvölő. DE közvetlenül, nem avatkozik bele az életbe, de még a halál utáni létezés halhatatlanság elérésének lehetőségébe se mind addig amig be nem lép hozzá a lélek-A Fénybe. -- így írom Fénybe, (hisz vakító valóban) mert talán így már hallottátok klinikai halálból visszahozottak elmesélésében.

Ha többre vagy kíváncsi, nézz be hozzám ahol elmesélem. üdv.

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Azt írod Judit"Az állatok le mészárlása,a hús evésünk érdekében.Valóban szükségünk van erre..?"

Tudod a világunk úgy Teremtetett, még ha kegyetlennek is hangzik, hogy önmagát ellátni legyen képes. Csak a legprimitívebb életek képesek a elemi anyagot felbontani és azt beépíteni sejtekként önmagukba --növények, moszatok stb.

Azért lettek szapora állatok alkotva, hogy a más életek abból élni tudjanak de önmaguk se pusztulhassanak ki.

Leszámítva azt a csekélységet, hogy emberi világunkban is van elég disznó" de tudod a sertés, baromfifélék, halak, elég szapora állatok. Na már most ha nem ennénk meg ugyebár, akkor elszaporodnának és ma már több lenne mint mi az emberi faj-aki nem olyan szapora, sőt 100 éves rendszerességgel vagy gyakrabban, önmagát is írtja még is pár esztendő és eléri a szaporaságunk 7-8 milliárdot--ráadásul a ennek egyharmada, ma is éhezik, alultáplált, éhen hal.

Ne egyél húst - keleti baromság. Genetikailag a magyar géneknek mindenképp, mivel mindig hús evő volt terelgető, pásztorkodó vadászó vándorló nép. Ami azt jelenti, hogy minden órában elpusztuló sejtünk helyett az új építéséhez elengedhetetlen a vörös, és fehér hús!

Válasz

Nagy István üzente 12 éve

Csodálatos lenne,ha valóban létezne egy felsőbb,nem anyagi tulajdonságú központi ÉN,aki helyes irányba terelgeti eme földi nyájat.Reinkarnáció?....túl szép,hogy igaz legyen.Az a rengeteg földi baj,igazságtalanság,háborúk,a pénz és kapzsi tulajdonosaik gátlástalan hatalma?!.....-hát nem tudom,és nem hiszem,hogy egy létező földönkívüli hatalom irányítana!Továbbá,ha oly rég irányítanak,mozgatnak a háttérben,-akkor vagy dilettánsok,vagy direkt rossz akaratúak!Szívesen vennék egy olyan központi ÉN létezését,és annak áldásos tevékenységét,aki békét,igazságot/társadalmi el,és megosztás az anyagi javak között/hozna létre,és biztosítaná az emberiség viszonylagos halhatatlanságát,az ember és anyag kapcsolatában felhalmozott tudást,az emberiség,vagy bármely más alacsonyabb fejlettségű univerzumi értelmes lény számára,hogy legalább Ők ne a kőbaltánál kezdjék!Nem hiszek Istenben,hanem inkább az anyag és energia spontaitásábol eredő variativ képességében,-bár nem tagadom egy utólagos központi ÉN lehetőségének kialakulását.....-ebben az esetben az emberi egyed egyetlen célja életében az anyaggal folytatott harcának megtapasztalása,azok gyűjtése,és halálával egy energia síkon a központi ÉN-hez csatlakozva,a tudást átadva,esetleg egy új létben reinkarnálódva a folyamatot megismerni.A föld,egy börtön az emberiség számára,s már rég nem egymással kellene hadakoznunk,hanem közös elenségünkel a természettel,ha úgy tetszik az Univerzum veszélyeivel/szikla,napszél,kvazár,fekete lyuk stb....

Válasz

Szabó Judit üzente 12 éve

Egészen biztos vagy benne,hogy őket választod,szerintem vizsgáld meg jobban a megfordított pentagramot. Mit látsz benne?

Válasz

Faragó Sándorné üzente 12 éve

Nagyon tökéletesnek tartom ezt a témát .Teljesen egyet értek vele .Ők már a barlang rajzokban is léteztek.Atlantiszhoz az emberiség még nem volt érett még a mai napig sem.Számomra meg tiszteltetés hogy el olvashattam ezt a rendkívüli írást.(koven)Szó jutott az eszembe miközben olvastam.Kedves REITETTKÉZ: nincs kérdésem tökéletesen értem amiről szó van. Igen ezen a föld nevű bolygón mi soha nem leszünk olyanok mint ti majd a nap háta mögötti új részen talán. Mi emberek nem bírnánk sem fizikailag sem idegileg azokat az információ áradatot amivel ti nap mint nap rendelkeztek.Szívemben érzem létezésed nekem az szeretet boldogságot jelent.Köszönöm hogy vagytok nekünk. Biztos vagyok benne hogy ti fogtok minket ki vezetni ha el jön a( világ vége.)Szeretettel Faragóné INCI.

Válasz

androméden üzente 12 éve

Endre mesélj neked mi a bajod velem? gondolod h nem értem a fenti dolgokat? de ha neked nem tűnnek fel a hatalmas ellentmondások a valósággal szemben a fenti szövegben, akkor kérdezd meg valamelyik lányodat v fiadat miről szól a történet :DD
további jó értetlenkedést :D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Te mikor leszel iskolás korú? i. Tudod azért ez az "írás" feltételez némi inteligenciát!
Talán azért nem érted!? Vagy csak bele iolvastál??

Válasz

Szabó Judit üzente 12 éve

Az állatok le mészárlása,a hús evésünk érdekében.Valóban szükségünk van erre..?

Válasz

Szabó Judit üzente 12 éve

http://www.peta.org/tv/videos/celebrities-vegetarianism/87206203001.aspx

Válasz

Szabó Judit üzente 12 éve

Nem az ellenmondást kell keresni,azok csak "csontok" amin lehet rágódni. A lényeg szerintem, azért mert valamiről nem veszünk tudomást,attól az még létezik,és javában végzi a dolgát,a legkisebb ellenállás nélkül.Tehet amit akar,nem hiszük el,hogy létezik ezért nem is teszünk ellene! Rossz gondolatok rossz jövőt szülnek! Összeesküvés elmélet ugyan már,ez már rég nem elmélet. Gyilkoljuk egymást,gyilkoljuk az állatokat,ki írtjuk a növényeket,mérgezzük a talajt,a vizeket,a levegőt. Mi tesszük ezt mindannyian,senki nem húzhatja ki magát,hogy bezzeg Ő jó ember. Hagytuk idáig fajulni a dolgokat,mit teszünk ellene? Senkit nem akarok meg bántani,vagy osztani az észt,hogy én tudom a tutit. Úgy gondolom mindenkinek önmagában kell észre venni mit csinált rosszul eddig,és ha már tudja tegyen ellene! Nem hiszem el,hogy az állatokkal így kell bánni ilyen embertelen kegyetlen módszerekkel kell tartani és le ölni őket. De ha igen ha csak így lehet én nem kérek belőle,hús evés nélkül lehet élni.Nézzétek meg a fákat a városokba körbe betonozzák őket, csak vegetálnak,pedig tudjuk.hogy az életünk függ tőlük.Soroljam még,minek tudjátok mi a baj,tegyünk az élhető életért! Ne csak magunknak,az állatoknak,a növényeknek,a bolygónak. Mindenki azt a kicsit tegye meg ami rajta múlik! Akkor pozitív lesz a szüret! Pozitív polaritásba fordulunk,fénynek kell lenni a földön! Ez legyen bennünk,a gondolatainkban,a tetteinkben.

Válasz

Magyar Krisztina üzente 12 éve

Több ellentmondást is tapasztaltam benne. Ki írhatta ezt ? :-)

Válasz

Andrassy Mariann üzente 12 éve

Az összeesküvés - elméletek gyártása azért is lehet káros, mert eltereli a figyelmet a rendszer valódi problémáiról. Nem az alapjaiban jó rendszert torzítanak el a "gonosz" emberek, hanem eleve democsokráciában élünk. (Aranytól kopizva a szót)

Válasz

androméden üzente 12 éve

asszem ezt vmi általános iskolás irhatta, mert egetverő baromságok vannak benne, de azért egy bepróbálkozásnak nem rossz

Válasz