K Attila üzente 11 éve

Kedves Judit!

A "bántók" hallgatása csak annak tudható be, hogy abból a bizonyos "ingyenes tudásból" nékik még csak kevés jutott, - pontosabban mivel eme tudást állandónak vehetjük, így inkább úgy helyes, hogy Ök kevesebbet merítettek belőle. Abban mindenképpen igazat kell adnom nékik, hogy eme tudás pénzbe nem konvertálható, de:
miközben erre figyelmeztetnek mindenkit, elfeledkeznek róla, hogy az gép amellyel az üzenetet írták energiát fogyaszt, a szobában ég a villany, cipő van a lábukon és sorolni lehetne a végtelenségig.Mindd-ennek ára van. Bizonyára ezen szükségletek kielégítéséhez a pénzt, mint eszközt is használják, csak erről megfeledkeztek akkor amikor téged az anyagi javak megszerzéséért számonkértek, feledve, hogy Neked is lehetnek szükségleteid.
"Szomoru, hogy ebben az idöszakban mindenkinek csak a pénzre van szüksége." - írta Pici és ebben sajnos igaza van. Én azonban mégis tennék különbözőség jelet a pénz megszerzésére irányuló törekvésformák között. A mindennapos létezés is megkívánja, hogy annak feltételeit megteremtsük amit egy egészséges határig normálisnak tartok. Azonban vannak olyan emberi törekvések is amelyek a világ (anyagi javak mérhetetlen, a szügségleteket bőven meghaladó) megszerzésére írányulnak. Mig az első esetben az ember csak a munkaenergiáit adja el, addig a második esetben a teljes ember alárendelődik a folyamatnak és így mondhatjuk, hogy mint ember elveszett.
Kedves Judit! Mindabból amit leírtál úgy tünik, hogy nagy emberbarát vagy, és tevékenységeddel elsősorban mások hasznára vagy, és csak nagyon kevéssé a magad és családod javára. Kívánom, hogy az Égi Hatalmak segítsenek téged abban, hogy fáradozásod mindenki hasznára és a Te javadra is váljék!!!

Bocs a kesze-kusza gondolatokért, de akit érdekel talán kibogozza. Üdv!

Válasz

K Attila üzente 11 éve

Meghallgatott imádság


Erőt kértem az Úrtól, -
s ő nehézségeket adott,
melyeken megedződtem.

Bölcsességért imádkoztam, -
és problémákat adott,
melyeket megtanultam megoldani.

Előmenetelt óhajtottam, -
gondolkodó agyat és testi erőt kaptam,
hogy dolgozzam.

Bátorságot kértem, -
és Isten veszélyeket adott,
melyeket legyőztem.

Szeretetre vágytam, -
és kaptam az Úrtól bajba jutott embereket,
hogy segítsek rajtuk.

Kegyes jóindulata helyett
alkalmakat kaptam a jóra.

Semmit nem kaptam, amit kértem,
és mindent megkaptam, amire szükségem volt.

Meghallgatta imádságomat!





(Ismeretlen szerző)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönjük és sok szeretettel várunk a GYERMEKEKÉRT történelmi klubunkban !Más a hitem,rengeteg Barátomnak is más de egy a lényeg!Tiszteljük mindegyikőnkét!Ugye?

Válasz

Szemere Judit üzente 11 éve

Szívesen fogadom jelöléseteket. Szomorú, hogy sok évi áldozatos munkámért bántást kapok. továbbképzéseim segítségével sok orvostanhallgató vállalta a természetes gyógymódokat az orvosi mellett, és sok természetgyógyász követi módszereimet.Részletes válaszomra már nem reagáltak a "bántók" Üdvözlettel Judit www.szemerejudit.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Vannak csodálatos,Barátaim is két hetente kirándulunk ,sok szeretettel várunk mindenkit a profilunk blogjában!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

"Az ingyen kapott tudást"hol kaphatunk ingyen tudást?Épp most vettem ki a borítékból a 4 db csekket amit másfél év alatt kell majd befizetnem és a Támogatóim nélkül egy fillért se tudnék befizetni az igazgató úr is dicséri szép programunkat és aki csak,akár 1000 FT-ot is segít a csekkek feladásában igazolást küld mindenkinek tanulmányi szerződésünkről!Míg a kislányunk utolsó éves gimis-és a boltban neki sem adnak semmit ingyen-másfél évig önkéntesként ,vagyis INGYEN segítek osztálytársaimmal veszprémi fogyatékos gyerekek mellett!Keveredik itt sok minden......Pl.: 3 éve és két hónapja vagyok munkanélkülin,egy hónapig se kaptam segélyt és 20 évvel ezelőtt,GYES alatt tettek ki utcára ahol munkaügyes voltam!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves,Juditka!Mi most járunk e cipőben.Megtisztelne ha Barátunknak jelölhetnénk!

Válasz

Szemere Judit üzente 11 éve

kedves Gézengúz! 28 éve praktizálok 3 diplomát szereztem kemény munkával kb. 2,5 millió ft-ot költöttem a oktatásokra, fejélesztésre. orvosokkal együtt kezeltem betegeimet amíg aktív voltam, orvos-természetgyógyász rendelőben. Egyedül neveltem fel a súlyos mozgássérült fiam, jelenleg 65 évesen is dolgozom, mert a fiam családja /menyem is mozgássérült/ éhen-halnának a rokkant nyugdíjukból. Amíg én nagyon becsületesen, magas tudással foglalkozom a betegekkel és tanítványokkal-alacsony összegért, addig mindenféle kártyavető, jós százezreket elkér egy-egy hazugságért. Évekig csak daganatos betegeken segítettem, és csodálatos volt látni gyógyulásukat.. Jártam az országot ingyenes előadásokat tartottam az egészséges életmódról, lelki problémák megoldásairól, miközben gyakran nem tudtam befizetni a lakbéremet, villanyszámlát. Aki rendelkezik anyagi háttérrel,megteheti ingyen, de ki fizeti ki a rezsimet, ki ad enni az unokámnak? Azért tanultam, és most is folyamatosan képzem magam, hogy embereket /és állatokat is/ gyógyítsak, ill. hozzásegítsem őket az öngyógyításhoz. 25 évig segítettem országosan a mozgássérülteket, klubjaim voltak, programokat szerveztem, alapítványokban dolgoztam, miközben gyakran nem tudtam cipőt venni a fiamnak.Üdv Judit

Válasz

gospod gézengúz üzente 11 éve

Jézus ingyen tanította az embereket, gyógyított és csodákat tett. Az atyához imátkozott az emberekért és érettünk halt kereszthalált. Ne feledjük soha a forrás táplálja a folyót s ha elapad kiszárad a folyó. Az ingyen kapott tudást ingyen kéne továbbadni. Aki tiszteli a tudás tiszta erejét az tudja mindezt remélem.

Válasz

Csernus László üzente 11 éve

Aki befizet erre, annak nem pénzre van szüksége, bár én egy fityinget nem adnék ezért! Minden energia, és minden gyógyulás ajándékozója Jézus! Csak hinnetek kell, csak kérnetek kell és ingyen adja! Ennyit nem ér meg?

Válasz

Galfalvi Pici üzente 11 éve

Szomoru, hogy ebben az idöszakban mindenkinek csak a pénzre van szüksége.

Válasz