czihaki viktoria üzente 9 éve

Az az idős hölgy vagy szórakozott volt vagy már kissé dilis-- senki nem jött sehonnan az élet itt lett Teremtve a Földünk két Teremtő energiájának köszönhetően és minden élet kapott életet adó lelket, amelyet ismételtem az ivarsejtekben miniatür gyöngyszemként átörökitünk amely aztán együtt nő a születendő gyermekkel.
A lélek még életünkben akit ismer akivel mi beszélgetünk és szimpatikus azt a lélek mint létező tudat kisugárzást, megjegyzi és bárhol jár az illető ha szerette is akkor azt is megérezheti hogy az illető bajba van vagy meghalt és tudatosítja az Énnel mint valami megérzést. A fiamnak elmeséltem már felnőtt pszichiáterként hogy milyen képességeim vannak, illetve amit akkor már abba hagytam- Ő kinevetett. 2 éve valami történt vele (Canadában élt) egy hajnalban arra riadtam hogy mintha megütögetné valaki a karomat olyan sürrgetőn. Visszadöltem elhessegettem- Azzal hogy csak az izom volt. Eltelt három nap itt ültem a gépnél egy politikai kritikát fogalmaztam amikor egy nagyobb kéz megfogta a vállamat. Hátranéztem azt gondoltam a nagyobbik unokám viccelődik és lebujt-- de nem a szobában senki nem volt az unokáim a ház másik felében tanultak-- Szóva a fiam 2012 év elején 52 éves korában valami baleset miatt meghalt- és ő jöhetett segitségért, mert tudta hogy én hoztam vissza komából embereket- tehát komában lehetett és rá 3 nap múlva meghalt. Tehát ezzel akarta tudatni velem hogy igazam volt és talán bocsánatomat is kérhette- a kéz fogása kellemes volt volt benne valami jóérzés valami szeretetféle érzés. Az élet itt a földön soha nem születik újra-- talán ha a Földünk elpusztúl akkor kiszakad az a fantasztikus isteni energia vele a sok-sok tiszta lélek és valahol egy életre alkalmas bolygón újrateremti önmagát az élet. Nincs mennyország se angyalok se ördög semmi butaság a valóságunk de még a Földi energia-térben se. A rossz az megsemmisül a jó istenivé válik.

Válasz

czihaki viktoria üzente 9 éve

Először is a lélek nem ostoba tehát még véletlenül se száll meg senkit- az megtörténhet hogy jelzi elment-elköszön, vagy segitséget kér érintőn ütögetve az élő karját, de nem élősködik soha mert a léleknek csak legfeljebb 10 perc áll rendelkezésére itt a valóság terében utána ha nem indulna el a Föld Ereje a halál ereje lerántja és elindítja az utolsó útra. Szóval nem szabad elhinni ezeket a butaságokat-- a lélek amely felszabadul a testből nagyon ritka hogy mindent ért hogy mit él át, csak megbűvölten élvezi a végtelen szabadság érzését úgy érezheti hogy Ő maga a Minden- aztán vagy elindul mert értelmes vagy a Földünk Teremtő ereje lehúzza és elindítja a Földünk Szive felé- a MAGBA mert ott van az isteni tudata a Földnek amit az ember Istennek nevezett el jó megérzéssel.Az valójában a Fény az a fehér energia ahova ha belép a lélek halhatatlanná válik-- persze csak akkor ha az odavezető pokoli úton a láva izzásának örvényében nem semmisül meg a romlottá és szennyezetté tett lélek lassúsága miatt. Már azért se igaz ez a megszállás és élősködés, mert a HALÁL mint a Földünk másik Teremtője, érzékeli a kallódó lelkeket és lerántja

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Vagyis, arról lenne szó, hogy mindannyian jöttünk egy távoli valahonnan, ki jóként egy bolygóról, ki rosszként, s oda megy haza? Vagy keverem az olvasott szavakat.Nekem pl. azt mondta egy idős néni, 2 éve itt a házban, hogy: - Üdvözöllek, Szíriuszi! - Gondoltam, biztos viccelkedik vagy ez egy új szlogen :)
S aki jött valahonnan, megérzi embertársát, s ellenségét?S ha jól értem, akkor a gonoszok vannak itt többen, ezért nem halad jó felé ez a Pokol. Pardon, ha nem érteném. ezt a részt. A választ viszont megköszönném! :)

Válasz

czihaki viktoria üzente 11 éve

Ez amit kivettem a fent beírtakból, akkora marhaság hogy az szörnyű-idézem

"Hogyan választja ki az Ember halála után, hogy kit fog "megszállni"?

Általában fiatal, életerős családtagot választ ki a halott - általában olyat, akit szeret.

A léleknek szüksége van energiára, amit ebben a világban csak egy élő Ember testéből tud megszerezni. Mivel az Ő kézzel fogható, fizikai teste meghalt, abból tovább már nem tud táplálkozni. Ezért szükségszerűen keres egy olyan élő testet, akinek van elég energiája, akitől tud életerőt "szerezni", "lopni".

Nem tudatosul benne, hogy mit tesz. Azt sem tudja, hogy milyen hatással van ezzel saját Magára, és azt sem, hogyan hat arra, akitől szerzi az energiát.

Először is a lélek soha nem élősködne a szerettein! Mi az hogy nem tudatosul benne-- a lélek olykor sokkal többet tud mint maga az ember!
Ha valaki távol él szeretteitől, vagy attól akit szeretett de még is életében megbántott, akkor képtelen eltávozni az első útja az lesz hogy megkeresi azt akit szeretett de nem tudott elköszönni tőle, akit esetleg megbántott és jelzi is neki-- pl, megsimogatja vagy megérinti érezhetően a vállát az élőnek. szabályosan érzékelni a kéz formáját.

De élősködni itt kallódni egy szerető lélek soha nem lenne képes csak idegen ide-oda csapódó lelkek tesznek ilyesmit amelyek az életükben is gazemberekként éltek és félnek az utolsó-úttól. DE! Hiába spekulálnak csapódnak ide- oda a Föld ereje lehúzza behúzza őket és megsemmisülnek a láva izzásába vagy is nem sokáig zavarják az élőket.

A baj csupán az, hogy túl sok gazember él ezen a világon akik húzzák az időt és ezek szoktak időnként ott-ott lopkodni --de mint írtam rövid ideig, mert a Fekete szellem energiája elkapja a grabancukat és bevágja a mélységbe hadd olvadjon égjen részeire írmagja se maradjon!

Tehát az se igaz hogy a tiszta becsületes lélek itt ROSTOKOLNA 42 napig ez is egy nagy butaság-- csak jó üzleti reklámfogás!- Minden lélek az első 5 percben eltávozik, hacsak nem a valahol az orvosok rángatják tartják vissza egy újraélesztésnél ott helyben vagy út közben ide- oda rángatva szerencsétlen lelket-- de 15 perc után már ez is lehetetlen mert vagy elpusztul vagy odaért a Fényhez-- onnan pedig nincs visszatérés itt ebben az Élet-Időben.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

A kedves ( "" laikus "" ) emberek számára töltöttem már fel néhány olyan szellemjárással kapcsolatos videót,amely az ő Számukra "" BIZONYÍTÉKKAL "" szolgál arra,hogy a fizikai test "" NÉLKÜL IS "" tovább élünk,létezünk,persze hozzáteszem attól még megvethetik,elítélhetik magának a videónak a tartalmát,de az az ő dolguk. Sajnos éppen azért nem hiszik el amit látnak,mert még nem értik,érthetik a túlvilággal kapcsolatos dolgokat. A videók tartalmában teljes mértékben 101 %-ig az látható,hallható,hogy az adott házban,lakásban, stb........ miként tevékenykednek a Létközben,Földön maradt szellemek. A szellemek "" MI MAGUNK "" vagyunk,nem szabad elkülönülően beszélni róluk, "" RÓLUNK "" , mert a különböző fényképeken,videókon esetenként az is előfordulhat,hogy éppen olyasvalaki szellemet látunk,aki a szerettünk volt. A mamám egyszer mondta az anyukámnak,hogy ha ő majd "" MEGHAL "" akkor ő mindenféleképpen jelezni fog,vagy üzen,hogy van-e túlvilág ??? !!! . Nos amikor a mamám eltávozott a temetésen készítettek néhány fotót,és amikor végignéztem őket akkor megláttam a mamámat kettő képen is. Teljes mértékben 101 % százalékig felismertem,hogy az egyik képen ő látható ,szóval ő jelzett,üzent,hogy van túlvilág,hogy "" VAN ÉLET "" az élet után.

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Kedves Albin! Tudom, hogy VAN lélek, és Örök életű Szellemi Lény VAGYOK, mert átéltem a klinikai halálban, amikor elhagytam a fizikai-anyagi testem és odafentről néztem mit csinálnak vele, mit mondanak egymásnak az engem/?/ -- azt a fizikai testet életre-kelteni akaró orvosok, az aneszteziológus és műtős. Megtapasztaltam mást is, de ez Istenre és rám tartozik.

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

A TÍZ Parancsolat betartása NÉLKÜL elevenedék fel a bűn! A Drákó Csillagképből több 10.000 évvel ezelőtt -- a Mezpotámiában megtalált agyagtáblácskákon lévő ékírások szerint -- a Földre jöttek és az EUFRÁTESZNÉL szálltak le idegen bolygólakók. Ezek a nem-emberi lények EREDENDŐEN GONOSZAK VOLTAK. VADAK ÉS VÉRENGZŐEK, IGAZI FENEVADAK ! RÓLUK SZÓ VAN A BIBLIÁBAN IS !!! AZOK VAJON
HONNAN TUDTAK NÍCEÁBAN RÓLUK, -- HACSAK NEM SAJÁT MAGUKNAK ÁLLÍTOTTAK EZZEL EMLÉKET ?!!
Azt a Földön nem tudják az emberek, - mert soha nem közölték velük, hogy MINDNYÁJAN TESTBEN ÉLŐ ÖRÖK ÉLETŰ SZELLEMI LÉNYEK VAGYUNK ISTENTŐL A TESTBE "SZÜLETVE"!!! Azt sem tudják, hogy évezredek óta gonosz hitetők hitegetik őket, akik egy bizonyos vallással, és a belőle kiágazó vallásokkal világuralmat értek el. A földre más lények is jöttek. Az algol csillagról agresszív, rabiátus lények, akik a Húsvét szigeteken - először még segítettek az ott élő MU elsüllyedését követően az embereknek, azután felállították az Algol teraszt, azon a sziklaplatón azokat a hatalmas kőszobrokat, amelyeknek a tekintete az Algol csillag felkelésének a helyére néz" a horizonton. Ma is működnek ezek az Algol-erők / hatalmas negatív energiák/ és "bombázzák a Földet, és a Föld forgása következtében minden kontinenre eljutnak!
A Lyra csillagképből veszekedő, uszítgató, piszkálódó lények kerültek a Földre, akik elterjedtek a kontinenseken, de a leggonoszabbak, a legveszedelmesebbek a Drákó Csillagképből származó Anunnakik voltak, akik Mezopotámiában értek földet, és ma is köztünk élnek.

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Kedves Zsolt.
Persze, hogy nincs benne a bibliában az inkarnáció, vagy reinkarnáció! Mert azok a lények Níceában nem találták jónak, ha az emberek tudják, hogy testben élő Örök életű Szellemi lények. Ha tudták volna, akkor ők is úgy éltek volna, hogy Atyjukhoz váljanak hasonlatossá. Ezt semmikélppen nem akarták, mert akkor nem uralkodhattak volna és ma sem uralkodhatnának ez emberek fölött. A tudatlan, Isteni tudás nélküli embereket mindenféle hazugságokkal és hülyeségekkel befolyásolni lehet!!!!
Akik már Isteni Szellemi Öntudatukra ébredtek, azokkal semmit nem lehet elhitetni többé, mert egyedül csak Istennek hisznek! Azok fölött már nem lehet uralkodni, mint ma is teszik a Földön! Olvasd el figyelmesen elemezve a versek tartalmát és a következő verseket, és értelemszerűen azt az "irást" és akkor te magad is észreveszed, hogy mennyi hazugság van benne.
Pl: Jézus megátkozta a fügefát!!! Jézus Istenember volt, Isteni Szeretettel eltelve. Ő soha NEM átkozott volna meg semmit!!! A Szeretet frekvenciája a bibliában is írt Maitreya frekvencia, azaz a Melhkisedek Rendjébe tartozó akkori Papok állandó isteni rezgése. A Fény és a sötétség nem tud jelen lenni ugyanazon a helyen, vagy ugyanazon a testben. Az átok frekvenciája haragból rosszkívánságból ered. Ezek a gyűlölettel együtt a leges-legalacsonyabb frekvenciák, rezgések, SÁTÁNI sötétek és gonoszak.
Vagy pl: "helyezteté az Isten az Édenkertet keletre. /Ez éppen ellentétes nyugattal, azaz a Csendes óceánban lévő MU, - Ausztráliánál is nagyobb kontinensének a fekvésével. / ezután ez van írva: "Az Édent 3 folyó osztja 4 részre. /folyók nevei felsorolva.! A következő versben pedig ezt olvashatod : "És a negyedik /folyam/ az Eufrátesz. Hogyan is van ez? Akkor már 4 folyó osztja 5 felé!
Az Édenben volt Ádám és Éva. "Éva szülé Káint, . . . . majd Ábelt. Káin megölé Ábelt! "Ezután a Jóisten megjelölé Káint a homlokán, hogy SENKI emberfia meg ne ölje!!! HONNAN VOLTAK MÁS EMBERFIAI ???
"Ezután Káin más törzsek leányaiból vett magánajk feleséget." HONNAN VOLTAK MÁS TÖRZSEK???
De vannak még bőven ilyen hülyeségek, és az embereket teljesen félrevezető hazugságok. Olvasd el te magad.

Válasz

Andrassy Mariann üzente 11 éve

Róm 7:9
Én pedig éltem régen a törvény nélkül: de ama parancsolatnak eljövetelével felelevenedék a bűn,
Törvény---> Tíz parancsolat

Válasz

Andrassy Mariann üzente 11 éve

Minden amit néven nevezünk, létezik!

Válasz

K Attila üzente 11 éve

Tőlünk kicsit Keletre azt mondják: A Nemlétező is Létező mint Nemlétező!

Válasz

K Attila üzente 11 éve

Kedves Perei Jánosné!
"azt nem mondták soha, hogy MINDEN ENERGIA" - írod. Pedig a képletben pontosan ez van leírva. Minden mindenbe konvertálható. Az energia tömeggé vagy akár fénnyé és fordítva.
Bár én nem a fizikai átalakulásra próbáltam utalni. Bocs, de úgylátszik rosszul fogalmaztam.

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Kedves Attila! azt már nagyon régen tanultuk, hogy anyag nem vész el, csak átalakul. Ennyit. DE! -- azt nem mondták soha, hogy MINDEN ENERGIA ! Anyagból lehet en ergia, és energiából anyag. Minél sűrűbb az energia annál közelebb van az anyagi megnyilvánuláshoz. Természetesen vannak finom-energiák is, az Angyalok, a Tündérek, más Szellemi lények. Ők nem minden ember számára láthatóak.

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Kedves Zsolt. Te NEM az vagy, ami a neved! Te egy anyagi-fizikai testben élő Örök életű Szellemi lény VAGY! MINDEN EMBER AZ ! VAN ERRE EGY IGAZ MONDÁS AMELY MAGYARUL ÍGY HANGZIK: TE IS AZ VAGY. tE IS iSTENI LÉNY VAGY! Ezt azért merem leírni, mert voltam a klinikai halál állapotában és akkor megtapasztaltam, hogy MINDENKI aki testben él - Ő maga élteti a fizikai testet. VAN INKARNÁCIÓ ! EZT OTT MONDTÁK meg nekem FENN a FÉNYBEN. "Nézd! Ott lenn a m űtőasztalon az a test, az NEM te vagy!"
"Emlékezzél Marduk Isten Templomára!" Azt SE tudtam amikor magamhoz tértem, hogy van-e egyáltalán a világon valahol egy ilyen Templom! Három hónap múlva írtál az újságok, hogy MEZOPOTÁMIÁBAN MEGTALÁLTÁK MARDUK TEMPLOMÁT! A hideg is végigfutott a hátamon. Szóval MÉGIS IGAZ ! DE! Ha nekem emlékeznem kell rá, ITT és MOST, akkor VAN INKARNÁCIÓ, másképpen hogyan is emlékezhetnék én arra a Templomra!
A nagyon hitetlenkedők mindíg azt mondják: Na, erre varrj gombot!

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Kedves Erik, ez a válasz tökéletes.
Nagyon sok ember azt hiszi, hogy ő jó hitben él, és ezért "késhegyre menő" vitát folytat a másik emberrel, és amikor a jó érvekkel szemben már tehetetlen, azonnal rávágja", hogy az, aki az IGAZAT mondja neki, az sátáni lény. Nem érti sajnos, hogy alaposan félre van vezetve, és tévhitben él.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Bízom abban,hogy minél előbb eljön az az idő amikor mindenki megvilágosult,tudatos szeretettel teli szellemi, "" TUDATI "" lényként fog élni ezen a csodaszép Föld Bolygón.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Sajnos aki "" MÉG "" nincs megvilágosodva a valós,igaz szellemi, "" TUDATI "" létéről,életéről az az illető mindaddig teljes mértékben a tudás,és tapasztalatok teljes hiányában él,és azért nem hisz,és azért gondolja,hogy a "" NEM LÉTEZŐ "" halál után nincs tovább. A legtöbb ember még nem érti, ( "" ÉRTHETI "" ) az élet, a létezés valódi értelmét,lényegét amíg nem éri el azt a szellemi,tudati szintet ahol már megértheti,ráadásul sajnos pont a még meg nem világosult emberek a legfélrevezethetőbbek,manipulálhatóbbak,és ez még plusz negatív blokk, vagy gát a szellemi,tudati fejlődésükben,életükben.

Válasz

Paréj Zsolt üzente 11 éve

AA

Válasz

Paréj Zsolt üzente 11 éve

REIKARNÁCIORÓL SZÓ SINCS A BIBLIÁBAN!!!!EZ HÜLYESÉG!!!

Válasz

K Attila üzente 11 éve

Kedves Károly!
Igen igazad van! Ébresztő!!!
A napok száma valóban kérdőjeles. A Tibeti Halottaskonyv 49 napot ad a "közteslétre".

Más: Ha egy papirlapra felírom a híres képletet, hogy: E=mc2 így bárki számára hozzáférhetővé válik és szerencsés esetben értelmezhetővé is. Az a kérdés, hogy ha az anyag amely a információt hordozza megsemmisülésével az információt is mondjuk hamuvá égeti? Ha nem veszik el, márpedig úgytűnik, hogy nem, akkor hol van?

Válasz

Makk Károly üzente 11 éve

Szerintem fel kellene ébredni ! Még hogy 42 nap van ara , hogy a lélek átmenjen a fénybe
Ha eltemették az illetőt , vagy elégették akkor mi van ? Vagy a 2 m-es föld alól is át tud menni ? Hát ekkora badarságot még nem hallottam. Honnan veszik sokan ezt a sületlenséget, Még hogy 42 nap.

Válasz

Márta István üzente 11 éve

Tudod sok minden van amit nem látsz, nem hallasz de van és létezik
szoktál álmodni?
mennyire tudsz szeretni?
és gyűlőlni?
Mondhatnám hogy ez sincs.
ted az asztalra és elhiszem.
amúgy én sem a papokban hiszek. Nagyon sok dolgot mesélhetnék ki miben nem hisz és amikor szembesűl a dologgal, Hú! baker! na ezt nem hittem volna! ! De így a jó van aki hisz van aki nem. és így kerek a világ. nem is lenne jó ha mindenki egyforma lenne. üdv. Qxy.

Válasz

Szakáll Istvánné Györgyi üzente 11 éve

Anikó. Szerezd meg ezt a könyvet és sok mindent meg tudhatsz belöle.a könyv cime:Hodnik Ildikó: A lélek teste.Ebben a könyvben azt is meg találod,hogy mi van a halál után.Ha igazi aura látoval találkozól(aki volt már haldoklo mellett is) és meg kérdezed ö is elmondhat sok mindent erröl.Ölölek Györgyi

Válasz

Szakáll Istvánné Györgyi üzente 11 éve

Kedves Anikó.Erröl nagyon hosszan lehet ne beszélni Elöször is a test több részböl áll.1: a fizikai 2: a csillagtest ez a váza a fizikainak 3: az érzelmi (ez az a test ami képes a pohüvelyt elhagyni idölegesen térben és idöben asztrálsikon) más szóval asztrálistest 4:a mentálistest (az agy)Ittképzödnek azok a gondolati kivetitések,mentális szerkezetek amelyek a világot módositani tudják stb.Nem kell ahoz meghalni,hogy valaki valakit meg száljon.Elég ahoz a belsö erö amit minden ember birtokol,ha tudja használni A gondolatokkal is,de ehez a tudáshoz sok-sok meditáciora (gyakorlásra) van szükség .Én annak idején többször elhagytam a testem.Jó volt,csak a vissza érkezés volt rossz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Mindenki "" ÖNTUDAT "" ,és az öntudat természetesen nem látható,csak a fizikai,biológiai test amelyben mi öntudatok,szellemi lények benne vagyunk ""ÁTMENETILEG"". Az egy picit érdekes lenne,hogy ha itt A földön,anyagi életben,puszta tudatként,szellemi asztráltestű lényként mászkálnánk,és élnénk. A Földi élet,anyagi élet,és anyagi testtel,testben kell élnünk. Attól még,hogy nem látunk valamit a szemünkkel attól még az ott van,és létezik. Sok példát lehet mondani, Pl....... az áram sem látható,mert energia,és nem anyagi,de attól még létezik. Mi is energiák vagyunk,és amikor akkora trauma, éri a fizikai testünket,akkor egész egyszerűen egy szempillantás alatt elszakadunk tőle,és eltávozunk a Szellemi,tudati világba,és ott folytatjuk tovább az életünket.

Válasz

mazik albin üzente 11 éve

bocsanat hogy velemenyt irok de szeretnem tudni hogy honan tudja az a bizonyos valaki hogy letezik olyas valami hogy lelek eddig meg senki sem lathata ez csak a papok elmeje szult marhasag hisz nem lathato dologrol beszelgetnek ugy mint a mindenhato isterol amit nem lathatunk de mindenki igaznak tart mert a hivok tudni akarjak hogy ne kutason senki a suletlenseg utan hisz emberi eszel nem foghato mivel kitalalt s a papok erdeket szolgalo semmi bocs a velemenyem bobeszelosegeert.

Válasz

Tavi Rózsa üzente 11 éve

A fent leírtak több sebből véreznek.
Hogy csak 42 napig tud átmenni a fénybe???????
Ki írta le mindezt a sületlenséget?

Válasz

Tavi Rózsa üzente 11 éve

Nagyon érdkes, amiket tapasztaltál.
De azt nem tudom elképzelni, hogy ha van, lenne választási lehetőségünk, hova akarunk leszületni,
akkor ki a fene akarna megszületni a legnyorultabb testekbe? Afrikai éhezőknek, akik csont-bőr, és s felnőttkort meg sem élik!
Ők olyan sokan aligha akartak ODA leszületni, nemde??

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Klinikai halálban tudtam meg, hogy NEM testi lény vagyok, hanem Örök Életű Szellemi Lény. A fejcsakrámon húzódtam ki a testből, és végignéztem mit csinálnak velem. Eközben FENN csodálatos narancsos-színű Fényben voltam, és egy HANG azt a szívemben: NÉZD! OTT LENN A MŰTŐASZTALON AZ A TEST, AZ NEM TE VAGY !!! Megmutatták, hogy a Földre való leszületés" előtt egy hófehér ruhás, ragyogó körvonallal rendelkező BÍRÁK közül a leg-tekintélyesebb azt kérdezte : - Mit akarsz majd csinálni ebben az életedben? --"Gyermekeket nevelni." -- Töltsd be vállalásod!
TEHÁT minden Szellemi lény maga dönti el a saját Szabad Akaratából Odafönn, hogy milyen nemzetiségbe, bőrszínben és hol akar majd élni a Földön, hogy vállalt célját be tudja tölteni. Ha nem töltjük be a vállalásunkat, akkor jönnek a terelő bajok és a betegségek, nehézségek, hogy eredeti célunk felé menjünk.
Amikor vissza kellett jönöm - mert nem akartam, csak akkor Akartam, amikor megmutatták a gyermekeimet, -- akkor egy több számmal kisebb, belül sötét és hideg, szurkos" - ragacsos "könnyűbúvár-ruhába kellett visszaerőltetnem magam! szörnyű volt, és az eztuán következő fájdalmas fuldoklás is. Jézusnak igaza volt.
"Te hiszel Tamás, mert láttál, . . . . de mennyivel boldogabbak azok, akik nem látnak és mégis hisznek!" Az én esetemre vonatkoztatva --- Hittem, mert velem történt meg . . . de mennyivel boldogabbak azok, akiknek nem kell átélniük a testi fájdalmakat, hanem e-nélkül is Hisznek Isten Örök életű Szellemi világában, saját Isteni Lényükben.

Válasz