Farkas Endre üzente 11 éve

Igen , levitáció valóban lehetséges , de nem akárkinek . A levitáció lehetőségét egy fejlettebb tudati minőség adja , először a tudati fejlődés van és annak köszöhónhető a valós levitáció , nem forditva .
Azzal a tudatszinttel pedig már egy ember sem állna ki mutatványost játszani , ebben biztos vagyok , hanem teljesn mást akarna tenni . Viszont vannak már különböző technikai "trükkük" is amikkel tudnak segíteni valakit .

Válasz

Márta István üzente 11 éve

Vannak olyan dolgok, esetek betegségek bajok, amiről sajnos nincs a könyvekben.Nem egyszer mondta már orvos is hogy sajnálom nincs mit tenni. és amikor mégis van mit tenni, csak ő nem tudja mit, csak azt mondja, Ez lehetetlen.

Válasz

Márta István üzente 11 éve

qxy1@windowslive.com. De ha azokra a mágusokra gondolsz, azt tudom hogy csinálják. Azt hiszem a Dynamo is csinálja. Amit én mondok, az teljesen más. azt nem mutatják a városba.

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Kedves Márta István. Ha megírod az e-mail címedet itt, akkor elküldök neked egy - egy videót, e-mailben, amely a vízen-járásról és a levitációról készült, méghozzá egy városban a nyílt utcán! Készülj fel a nagy meglepetésre! LEVITÁCIÓ VAN !

Válasz

Márta István üzente 11 éve

Csak úgy meg jegyzem. ha tényleg tudná a fizika mitől van, akkor nem az lenne még mindíg a hír hogy hogy is lehetséges. Mert tudván való ami a fizika könyvekben le van írva, az létezik. Még akkor is ha nincs is benne logika meg gyakorlat .Nagyon sok dolog van még amire nincs is fizikai magyarázat. mert ellent mond a fizikának. Minek is mond ellent? azért mert a fizika nem tudja, az nem azt jelenti hogy ellent mond, hanem Itt jön a könyv. Az van, ami le van írva. De mi tudjuk egy páran. beszélhetünk a levitációról is ami szintén nincs. és még sorolhatnám. Egy példa. Az egyik nagy szakértőnek is el mondtam hogy is épűlhetett a piramis.majdnem kinevetett mert azt mondta hogy nincs az országba olyan aki többet tud a kőzetekről és foszcíliákról. ő már nyugdíjas. de most jött rá igazam van. a gravitációval kapcsolatban Mert annál több eszük volt hogy emeltetni kell a köveket emberekkel . De mi van a könyvben? ? Hogy épült? és ha nem azt tudod , egyest kapsz .Munka közben agyalok ilyen dolgokon. Hentes vagyok Németországban. Ja, tudom hól van a Frigyláda.és hogy lehet meg találni.

Válasz

czihaki viktoria üzente 11 éve

aztán visszaolvasva van egy beírás, aminek a cime --""21 perc alatt végzett vele a tűz"

De a végtagok megmaradtak. Na ezt ellehet hinni, csak épp nem a test elektromosságának szabaddá válása okozta! Hanem az illető bizony keményen bepálinkázott aminek a gőze vissza jött és ennek következtében vagy a meggyújtott cigaretta vagy a beteg gyomra miatt gyulladt ki a felső teste. Amikor valakinek tegyük fel fekélye van, tehát sérül a gyomorfala vele együtt a benne futó idegszálak is tehát mivel a lélek energia szabadon szövi át a gyomrot az idegi energia viszont sérült idegszálakban futkos, bizony bármilyen gyenge is a test-elektromossága az a gyenge szikra is be képes gyújtani lobbantani az alkohol gőzét. Aminek következtében a felsőtest épp az alkoholtól, lángot kap igy a környezet a fotel is és elég az illető.

A lassú elszenesedés csak a végtagok esetében jöhet létre a felső testen, vagy a fejnél nem mert túl sok a folyadék benne ami megakadályozná a szenesedést.

Válasz

czihaki viktoria üzente 11 éve

Most olvastam Márta István a válaszodat, inkább felvetésedet, hogy kellene lennie a fotelon pl. égésnek. Miért kellene hogy legyen égés nyom? Az elszenesedés a gyenge és folyamatosan jelenlevő elektromos kisülés okozza testen belül, órákon keresztül tarthat alattomosan minden látszat nélkül fokozatosan elfeketedik a testnek azon része. -

De ha ilyen estről be is számoltak az híreknek nem volt szükséges az hogy azt is kommentálják ha mondjuk a fotelon bármi nyomott hagyott-- mert hagyhatott, de csak addig amíg azon a testrészen a szenesedés tartott, Nem lobbanhat lángra az a szenesedő végtag, hisz vizet tartalmaznak a sejtek, tehát elpárolog szép lassan és szenesedik szép lassan!!

Válasz

Farkas Endre üzente 11 éve

Üdvözöllek István .
Nagyon jó meglátás , bizony ezzel az energiával az Antlantisziak is elpusztították a földet akkor . Ez az erő , energia elérése azóta is lehetséges az emberek számára csak jóval nagyobb kritériumokhoz van kötve mint akkor .
Egyébként én is úgy látom , hogy ez az az energia amely a spontán öngyülladást okozza .

Válasz

Mátis Éva üzente 11 éve

Viki magyarázata tűnik a legelfogadhatóbbnak, bár ez sem ad magyarázatot mindenre,
csak a hosszantartó elszenesedésre. Mivel csak a zsirszövetek és a szervezetben
lévő metán éghet,- a szakember szerint-,és ehhez is minimum 1000 Celcius fokra van
szükség. A tibeti szerzetesek akik a tummot gyakorolják a testük hőmérsékletét képesek
megemelni 8,3 Celsius fokkal, gondolati úton befolyásolva szerveik állapotát. Ez
szellemi jóga, és csak hosszas gyakorlás, fegyelem, koncentráció révén képesek
feléleszteni magukban ezt a misztikus tüzet.
Mig az egyik spontán humán öngyulladás, mint az elnevezés is mutatja, a másik
akaratlagos, spirituális technika gyakorlása.
Az atavizmus egy olyan biológiai rendellenesség,amikor egy egyedben -főleg az
állatvilágban -olyan sajátosság, vagy sajátosságok jelennek meg, amelyek a
közvetlenül megelőző generációkban már hiányoztak, de az ősibb formákban még
megvoltak. Nem hinném, hogy a spontán öngyulladást ide sorolhatnánk.

Válasz

Márta István üzente 11 éve

Ez így igaz . Az Atlantisziak ezzel az energiával világítottak emeltek nagy terheket. és számtalan dolgot csináltak amit a mai ember hála Istennek nem tud csinálni. Mert ha lenne ilyen képesség, az emberi gyarlóság, már rég elpusztította volna az egész földet.

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Nem tudom hallottatok-e a tibeti szerzetesekről, akik akkora hőt tudnak - GTUMÓ - t fejleszteni, hogy a rájuk terített vizes, vagy fagyos ruhákat meg tudják szárítani a testük hőjével, - és naponta elég sokat. Ez az energia bennük van, de minden emberben is ott van. A Napfonat csakrájuk az energia fő forrása. Ők hosszú éveken át tanulják az energiákkal való bánásmódot, és tiszta erkölcsi és emberi életet élnek. Biztos láttátok a Gyújtogató c. filmet, amelyben egy kisleány bírt ezzel a hihetetlen tulajdonsággal, pedig EZ létezik. Nem véletlenül találták ki a Pókembert, a Szuperment, a "Farkas" és a többi történetet. Léteznek ilyen emberek. Megvan bennük azon Ősi Spirituális Tulajdonságok és Képességek valamelyíike, amely egy nagyon régi korban, valamelyik életükben már megvolt bennük._Azokban, akikben ez ebben az életükben előjön, - atavizmusnak nevezik, mert a régi-régi korban már megvolt bennük, az azóta eltelt korokban -i dőkben meg már nem, és most - valami miatt - ismét megvan bennük ez a képesség. Minden emberben, vagyis testben élő Szellemi lényben megvan a tisztánlátás, a tisztánérzékelés, a tisztánhallás, beleérzés képessége, és kitartó gyakorlással elő is lehet ismét hozni ebben az életünkben is. A lélekben, tudatban még nem eléggé fejlett emberekben, akik mai életükben Öngyulladással égtek el, EZ a GTUMO képesség jött elő, de mivel ők nem tudták ezt sem kontrollálni - sem irányítani, így meghaltak.Ez az égés mindíg belülről indul ki. Más a hője, mint az égő tűznek, mert EZ egy energia-forma.

Válasz

Márta István üzente 11 éve

Ez így igaz. De akkor lenne egy kis égés nyom vagy valami legalább egy kicsi.a fotelon vagy az ágyon. mert a leírtak alapján kell lenni. De nincs. Vagyis ,,

Válasz

czihaki viktoria üzente 11 éve

Nagyon egyszerű oknál fogva hamvadnak el az ilyen emberek semmiféle misztikus ok nincs benne.

Először is az hogy lánggal ég az nem igaz!
Csak és kimondottan lassú égés történik órákon keresztül minden láng nélkül szenesedhet el fokozatosan elindulva attól a helytől ahol a legnagyobb károsodás történt az idegszálak minőségében. Én csak azokon a helyeken szenesedik a test ahol az idegszálak tönkre mentek!

Most pedig arról mitől következik be?

Először is az emberi testben két különböző töltésű energia rendszer van és hálózza be az egész testet. Egy pozitív töltésű amely vezetékben futkározik és egy negatív töltésű amely szabadon hálózza be a testet belül és kívül.

amennyiben az pozitív töltésű rendszer vezeték hálózata bárhol tönkre megy és elveszi a tartását szigetelő képességét akkor mind azon a helyeken a két energia ereje találkozik és szikrázik majd kisül és beindul az elszenesedés folyamata-- egy lassú égés.- azért csak ekkora az égés mert a test energia feszültsége kevesebb, mint egy ceruza elem Volt-ja.

Tehát nincs benne se misztikum se csoda se ártó szellemi história, mert CSAK egy természetes elektromos hálózatának a meghibásodása a szervezeten belül!

Válasz

Márta István üzente 11 éve

Nagyon kevesen tudjak mi is ez valojaban. hogy is mukodik. Pedig olyan regre nyulik vissza mint Atlantisz. Ezert is jo hogy nem adott az embereknek Isten ekkora tudast. Mar nem is elne ember a foldon.

Válasz