Andrassy Mariann üzente 10 éve

Kedves Viktória
- Jézus azt tanította amit tapasztalt - meg TUDOM tapasztalni valamennyi tanítását, amire nem csak "egyesek" képesek, hanem az egész emberiség.
Ha a tudásodat nem tudom megtapasztalni, számomra nem létezik, legfeljebb jóindulattal elhiszem, vagy a rosszal kinevetlek.

"NE GYÓGYÍTS A LELKEDDEL, mert csak ez az egy életed van."
- A régi orvos(Sámán) azért volt sikeres, mert lélekből gyógyított, ismerte a
pszichoszomatikát.

"S mit tett Jézus? kiment a pusztába és éhezett csak azért, hogy Istent megidézhesse................... Ez okozta a tragédiáját, az aszkéta marhaság gyakorlása."
- Jézusom, honnan veszed ezeket a sületlenségeket, csak nem hiszed, hogy Ő is anunnaki volt?
Hány métert sikerülne megtenned Jézus keresztjével a válladon?

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

JA és még valami nem holmi hindu, jenki vagy akárki külföldi sóderolók könyvéből hanem a klinikai gyógyászatok könyvéből!

Utálom a külföldi sóderolókat egyik nagyobb hazug e4zo terén és misztikum terén mint a másik. Na persze manapság rengeteg magyar is lett aki megtanult sóderolni és hazudni is sajnos.

Őket csak azért nem szidom, mert ma örül mindenki, ha valamiből megtud élni-- más nem a sóderből és a gondolat és elv. prostitúcióból"-- a tiszta gondolatokat is elárulva

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

Tudod István ismerem a kóklereket és a sóderolókat. Annak idején amikor elkezdték ezt kis-hazánkban, meglátogattam egy párat, és le is járattam őket a nem értésük miatt és a felelőtlen tanfolyamaik, indítása miatt. aztán belefáradtam hisz ha a felső vezetés megengedi és mostanra már orvosokkal bástyázták magukat körbe akkor én mit is tehetnék?

Ha van valakinek felesleges pénze akkor gyógyíttassa magát sóderolókkal, legfeljebb leszedik a maradék energiájukat is. S persze olykor a nem tudás is gyógyíthat különösen olyan embereket mit Te is vagy István hiszékeny. Téged lehet gyógyítani a semmivel is, mert hiszel benne, igaz nem a gyógyítótól, hanem pszichésen gyógyulnál.

Az energetikai gyógyítást nem lehet csak megtanulni egy-két tanfolyamon-- rengeteg más anatómiai, egészségügyi ismeretet is kellene tanulni hozzá mindenféle külföldi hindu marhaság nélkül.

S maga a tanulás se elég hozzá, nagyon erős energiával kell rendelkezni és érzékelő képességgel. Úgy kell tudni érzékelni a lélek energiákat, mint ahogy a pulzust érezzük olyan erősen. De egyetlen oktatónál se vettem észre ezt az erős érzékelő képességet. Mi az amit végre megérzett mindegyik amikor lehordtam őket? Azt amikor teljes haragommal jól megcsaptam a tenyerüket az energiámmal, hogy ijedten visszakapták a tenyerüket.

Az igazi gyógyító nagyon ritka, az beleérez a testbe a fejbe, megérzi a rákos daganatot, mint írtam a koponyában maradt puskagolyót, a tályogot, a gyulladást, a szerveket egyenként.
De hiába erős valaki, akkor se gyógyíthat legfeljebb egyetlen embert egyetlen hónapon belül és nem többet, mert vagy a betegnek ártana vagy önmagának. Ezt azért tudom, mert gyógyítottam nagyon sok embert 30 éven keresztül! Amikor még hire-hamva se volt egyetlen gyógyítónak se hazánkban. De nem tanfolyamokon tanultam hanem könyvekből és az érzékeléseim alkotta gondolat segítségével.

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

Tudod István, csak a nagyon erős és különleges képességgel rendelkező emberek lennének képesek valakit megátkozni. De mivel ilyen a képességük azzal is tisztába vannak hogy milyen tulajdonsága van egy átkozó gondolat energiának, épp ezért SOHA nem tesznek ilyesmit. CSAK a szélhámosok játsszák el ezt a cirkuszt.... és hogy esetleg fog az ilyen átok? az csak azért történik meg, mert az illető akire küldik az hisz benne és az állandó majréja miatt történik meg vele a baj!

Az a legnagyobb probléma hogy Te is hiszel benne, Ne tedd, nem szabad hinni benne!

Tudod a valódi erős átok épp úgy működik, mint amikor valakire erősen gondolunk és egy idő után megérezzük azt hogy kól van vagy azt hogy beteg vagy épp meghalt az illető. ez azért történik igy, mert a erős koncentrálással elküldött gondolat hullámok elmennek a szeretet emberhez- körbejárják, megérintik, érzékelik, MAJD VISSZA IS TÉRNEK A KÜLDŐHÖZ!! Mert a gondolat energia amely eltávozik ilyenkor, egy pár hullámrészecske a lélekszálról, amely mindig visszatér a saját lelkéhez!

De akkor is visszatér ám ! amikor valaki átkozó gondolatokat küldene el bárhova bárkinek! és ezzel saját magát is megbetegíti vele, mert a gondolat rossz szándékkal színezett- ez olyan mint a bumeráng!

Válasz

Márta István üzente 10 éve

Nem akarok erről beszélni. ne haragudj. Sajnos tudom és láttam, Mert ha bele megyek, Jönnek a kérések hogy ezt meg azt kellene csinálni és segítsek. De ebben, nem akarok segíteni senkinek. ( ugye nem baj. ) Köszi.

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Kedves Viki!
-- az, ami a bibliában le van írva, -- a legnagyobb részben mese, csak itt-ott van benne egy kis igazságszikra. Arra "utaztak" akik a 40 napos éhezést kitalálták -- PEDIG CSAK MAGÁNYOS ELVONULÁSRÓL ÉS MEDITÁCIÓRÓL VOLT ITT SZÓ! -- hogy majd sok ütődött ember utánozza, és azokért nem lesz kár! A régi öregek így mondták, pedig ők jobban tisztában voltak még a böjt fontosságával. Ez a mondás szó szerint EZ --"Táplálni kell a testet, mert a lelket kieszi a fene belőle!"
Más abszurd dolgokat is leírtak, amelyek olyan messze vannak az igazságtól, mint a Föld Északi Pólusa a Déli Pólustól! Nagyon éber tudattal kell olvasni, -- az Istentől kapott emberi Értelemmel -- ha ráadod a fejed, mert téged is könnyen félrevezet, mint a sok milliárd embert a Földön!

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Kedves István! Hála Istennek, én még nem hallottam ilyenekről, de biztos, hogy jó tudni, hogy vannak, léteznek. A jó sem létezhetne rossz nélkül, és fordítva is így igaz ez. Te honnan tudsz ezekről?

Válasz

Márta István üzente 10 éve

Átkok, Elég kilöttyinteni egy lavór vizet az ajtó elé és aki belelép addig marad sánta míg él vagy jobbik eset hogy sánta.
vagy két szalma vagy cirok amivel csináltak valamit elég arrébb rúgni.Számtalan dolog van.
Még jó hogy ezek nincsenek a könyvekben amit már kiadott egy két " szakértő. "
Már fél ország sánta lenne vagy nem volna lába
és az orvostudomány, erre nem is ismer semmi gyógymódot.mert nem is tudják mi okozza.

Válasz

Márta István üzente 10 éve

Kedves Viktória Nem attól sámán, vagy táltos valaki hogy a jel a homlokán van. . Abban igazad van hogy a mai " sámánok, táltosok" azok csak tudnak egy két olyan dolgot, amit tudtak az igaziak és ettől el is hiszik magukról, hogy azok is.
Tudom hogy nem hiszed el, de ha egy igazi sámán valakinek azt mondja . - ne végy levegőt . Az nem is vesz és meg is hal. Egy igazi Táltos, ha kezébe adnak egy emberi csontot, meg tudja mondani ki volt és mibe halt meg.
Tudom ezek nincsenek a könyvekben és te azt mondod butaság. .De hidd el amit nem tudsz, az nem azt jelenti hogy butaság. Ja, amúgy nem pénzért csinálja az igazai.Na meg hajlamos a mai gyógyító az egyik tudását lenézni a magáéval szemben .Egyszer volt egy országos konferencia .Minden gyógyító, ott volt aki " tudott" ( vagy nem ) . de egyszer csak egy nő rosszul lett és elájult.
Gyorsan három szék összetolva, ráfektetve és jöttek . egyik a másik után és mondogatták.- Vigyázz! majd én majd én. De a nő csak feküdt. 2 3 perc el telt. és semmi. Oda lépett egy átlagos fazon, egy ujjal oda nyúlt ahova kell és a nő fel kelt. -
Mi történt, - mondta. A sok " gyógyító meg csak nézett. Majd az egyik meg szólalt.
Ezt hogy csinálta? jöjjön ki a színpadra és mondja el.
Mire a fazon. Ezt nem mondani kell , ha valaki ért hozzá, " ha ért? Ki is hangsúlyozta ,
hanem oda kell menni és csinálni Értik? ? csi nál ni .
Amúgy sok mindent meg lehet tanulni de ez olyan . ha vesz valaki egy szakácskönyvet és abból főz, az nem azt jelenti hogy Mester szakács. és ezek a " szakácsok némelyik úgy el is száll hogy könyvet ad ki mert ő tudja .

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

Ami pedig a sámániságot táltosiságot illeti ez olyan nagy marhaság... Egyszerűen egy nagy cirkusz. Teljesen felesleges ókori-középkori címeket ragasztaniuk a homlokukra.

Vagy segítünk valakin mert adott egy képességünk vagy nem segítünk de ehhez felesleges akkora feneket keríteni.

Egyébként ott van a legnagyobb hiba hogy függetlenül attól van -e képessége, van -e ereje minden boldog boldogtalant kineveznek gyógyítónak, csak fizesse meg a semmit se érő tanfolyam borsos árát szóval üzlet lett a köbön, nem pedig tehetségből fakadó segíteni akarás.

A gyógyítás nem úgy van hogy megtanulom mert nem egy asztalos szakma, hanem eleve adott a kisugárzó erő és képesség-- és eleve adott a beleérző képesség- nincs diagnózis, csak rossz érzések gyenge vagy kellemetlen nem egészséges erős szervek kisugárzásának formája. amire a lélek automatikusan reagál.

Pl egy estem ami nem is oly rég történt. egy fiatalember keresett meg, hogy hátha tudok segíteni rajta. Még kicsi korában, jugóban fejlövés érte, de hogy hol állt a golyó azt nem tudta, csak azt hogy orvosilag nem nyúltak hozzá. Az egyik oldalon a lába kicsit, a keze egyáltalán nem mozgott.

Na most én átnéztem a fejét a magam módján, de segíteni már tényleg nem lehetett rajta, mert olyan helyen haladt át és állt végül meg a golyó hogy oda hatni, veszélyt jelentett volna reá nézve.
Viszont ezt ő is belátta, mert az én kezem, pedig nem értem a fejéhez, csak közelítettem erősen oda koncentrálva és a golyó máris ugrálni kezdett az agyon belül, mint ha mágnessel vonzották volna kifelé.

szóval ilyen a valódi született, erős lélek energia hatása-- veszélyes is tud lenni ha valaki semmit nem tud a szervezetről. Nem elég csak az ösztönös lélek hatás szükséges nagyon sok test-szerv anatómiai ésműködési ismeret

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

Miből gondolod Tibor, hogy Jézusnak mindenben igaza volt 100% és minden gyakorlata helyes volt?

Kezdjük a mások gyógyításával,- amely emberileg nagyon szép és becsületes cselekedet, hisz ha nem gyógyítottam volna embereket akkor többen meghaltak volna, öngyilkosok lettek volna esetleg, vagy komában vagy bénán feküdtek volna az életük hátra levő részében. Tehát adott volt egy képességem amit felismertem és használtam

Viszont a Teremtő viszont azt vallja hogy; NE GYÓGYÍTS A LELKEDDEL, mert csak ez az egy életed van. Nem csak a lelked erejét pazarlod el, hanem a saját életedet is megrövidítetted, mert a saját tested is le égetted vele!

Ez neked is szól figyelmeztetésül István!!!

Aztán a tudatos éhezés, élet ellenes cselekedet, mert téveszmét, vagy elmebajt okoz.
S mit tett Jézus? kiment a pusztába és éhezett csak azért, hogy Istent megidézhesse.
De hiába Jelent meg az isteni Jelenés és rántotta ki a lelkét raportra, mert szidalmazta Istent leüvöltve, Jézus már téveszméssé vált nem hitt a Jelenésben, sőt ha a történtek úgy igazak ahogy leírták akkor Jézus már azt se fogta fel, hogy kirántották az Ő lelkét, s nem értette amikor arra figyelmeztette, hogy a testet táplálni kell, mert a szellem is megbetegszik-- Sátánnak vélte az isteni Jelenést álöltözetben. Ez okozta a tragédiáját, az aszkéta marhaság gyakorlása.

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

"................................................., vajon léteznek ? "

válaszom : hát nem léteznek , mert :


Mindig jobb egy Jámbor ember ,

mint a " színekkel " dúsított terhek !!!

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

Kedves István , a " beteges hajlamok " - at arra írtam : maradjunk a " témánál "........................." ........................, vajon léteznek ? "

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

kellemes vasárnap délutánt , tibi

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

Kedves Éva , éppen erröl van szó : ha már itt a " föld bolygón " is Tiszteletben , szeretetben Élnénk , nem is foglalkoznánk a " még jobbal " = az örök élettel , mert azt már " kérés " nélkül is megkapnánk ..., csak az itt a probléma , hogy a " földi ember " többsége , " a föld bolygón rekedt büntöl " a történelem során még kapzsibbá , eröszakossabbá , telhetetlenebbé vált ... ( nagy Tiszteletem a kivételnek )

szép napot , tibi

Válasz

Márta István üzente 10 éve

az is igaz beteges hajlamok. Én is hiszem Istent . de amikor a pásztornak mondtam hogy a bibliát is az emberek írták és amire ők nem tudtak el fogatható magyarázatot, arra mindre azt mondták. - Írjuk azt hogy ezek a Tisztátalan meg nem méltó meg ehhez hasonló dolgok hogy ne is agyaljon senki mert mi nem tudjuk a magyarázatot, vagyis az nem jó . Engem is nagyon le toltak amikor egy hallás sérűlt gyermeket rendbe hoztam aki süket maradt volna egész életében. . - Istennek nem méltó cselekedet volt! és ez a Sátán műve! Meg kérdeztem. - mit is tett Jézus amikor a vakot meg gyógyította, meg a bénát, ? nem azt mondják hogy mindenkit a maga képmására teremtett? akkor bennem nincs egy darab Jézus sem? ha meg ő meg tette, akkor az is a Sátán műve? És csend volt nem tudták a választ. Miért rossz ha egy 12 éves gyermek hall.? Ki mondja az nekem hogy ez " Bűn? Ha ez bűn, akkor nem tudom mi a bűn Isten nevében. akkor a keresztes háborúk sem azok? és azt is a papok mondták . Ki nevében? És amikor azt mondom a pásztornak hogy én Jézusban hiszek nem a papokban akkor meg csak néz. és kérdi.- de miért? mert Jézusban nem lehet csalódni és a papokban? és a pap le süti a szemét. Miért is ? és ő mondja meg mi az igaz mit higgy és mi a hamis? ki javára? ? " KI JAVÁRA" ? ?

Válasz

Mátis Éva üzente 10 éve

jav. Jézus IGÉRETE az örök életre nem korlátozódik a Földre!!!

Válasz

Mátis Éva üzente 10 éve

Szupernaturális azt jelenti, hogy TERMÉSZETFELETTI.
METAFIZIKA = a természeten túl!
Jézus igérte "az örök életre" nem korlátozódik a FÖLD-re! A röghöz kötöttség
nem lehet a lélek természete, mert ennek szárnyalnia kell!

Válasz

Mátis Éva üzente 10 éve

Mi az, hogy "IMBUSZ 2000" seprő?

Válasz

Márta István üzente 10 éve

Igazad van . Mégis az ember az egyetlen élőlény aki mindent el pusztít még azt magával együtt, amit ő alkotott.

Válasz

Mátis Éva üzente 10 éve

!00%-ban egyetértek azzal amit itt irtál!

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

azért adta a Teremtö itt a " föld bolygón " ezt a Természetet , hogy figyeljük " munkáját " és úgy is " építkezzünk " , hogy tisztában legyünk azzal : pl .: ide házat lehet épiteni , ott tartsuk további tiszteletben a fákat , az óceánokba pedig ne " olajat "engedjünk , hanem É L E T E T !!!

........... összegezve : add meg a TISZTELETET a Teremtödnek és SZERETETET kapsz vissza !!!

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

nézze Kedves István , Jézus Krisztusban 100% -ban lehet !!!

..............., a többi dolog meg nem más , mint a " föld bolygón " rekedt " beteges hajlamok " ...

Válasz

Márta István üzente 10 éve

Kis apróság. - Luca széke. Tudjuk hogy mikor és hogy kell csinálni és meg látja a kedvesét,? ? vagy a boszorkányt ? ? ?
Decemberben sok média ezzel van tele.
De ha tudnák, pontosan.
mikor választod ki a fákat
Milyen fából?
hány féle fából,
hány szeg,
vagy kell szeg? vagy nem?
de ha kell milyen hány fajta.
hogy rakd össze ,
és kész a szék!
de azt nem mondja senki meg nem is írják, hogy ha tudod mind ezeket és ha téged meg lát a boszorkány mit tesz veled! Nem hiszitek el? én egyszer meg kérdeztem. egy olyantól aki azt mondta tudja hogy kell csinálni a széket . El is mondta és a végén, meg kérdeztem .- és mondja ha elöbb a boszorkány lát meg engem, nem bánt? .- mire a válasz .- Hát azt nem tudom kedves.
seprő?
az hogy az a mogyorófa mikor van el dugva" milyen" földben," mekkorának kell lenni mikor vágod le és hány szálat melyik kézzel, mivel, és repül is . ?
Lehetetlen?
te nem csináltál balsa fából repülőt? az is repül.
de ha ezt a repülőt 200 évvel korábban csinálnád, ki hinné el hogy repülni fog?
ja, és mit csinálnának veled ha tényleg repül. .

Válasz

Márta István üzente 10 éve

Tudod nagyon is jó lenne ha csak a mesében léteznének. és ebben az a jó amikor sokan el is hiszik hogy csak ott van és nem azon jár az eszük, hogy tanácsokat kérjenek hogy lehet ezt meg azt tenni meg kapcsolatot akarnak a holtakkal. El sem tudjátok képzelni mikben kérnek tanácsot és mit akarnak tenni. Azt meg nem is hinnétek el hogy a Herry Potter filmben hány % .a igaz " de csak egy mese. " Így a jó. de figyeljetek oda mert kell még vagy tíz év hogy Igenis beismerik hogy ez is meg az is valós és akkor sem fognak sokan hinni benne.Az lenne a jó ha mindenki azt is hinné hogy csak a mesében van. Most lehet hogy azt mondod magadba hogy nehogy már egy Imbusz 2000 seprő létezik? ? ( szerinted? ? ? ? )

Válasz

K Attila üzente 10 éve

Értem

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

kedves Attila , olyan " szellemi ijesztés " amikröl már hosszú távon István beszél , esetleg még a " mesékben " léteznek , tehát azért írtam csak humorosan azt , hogy " ki gyöz : Maga vagy Én " ......

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

-

Válasz

K Attila üzente 10 éve

Bocsánat amiért beleszólok a diskurzusba, de:

" majd meglátjuk ki gyöz : Maga vagy Én " - írta Tibor.

Minden gyözelem veszteséget teremt és minden győztes a vesztest, ha úgytetszik a legyőző a legyőzöttet.
Kérdezem miért is kell eldönteni "ki gyöz : Maga vagy Én"???

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

gyalló , gyáva , gyalló , gyáva .............hihi.........................haha ...........hehe ........stb...

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

........,mert :

Egyszer becsapódik a " labda " ,

" egyszer " megtudod , mily erös a Hangja ,

mert a Természet még Soha nem vesztett ,

és hoznak majd Örök Kincseket ,

kik megkoronázzák , a T E R M É S Z E T E T !!!

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

pontosabban a " nagyszüleid " , ahogy tetszett írni a " szellemek ..." klubban ................

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

..................még , hogy lisztet hintettél az ablak elé és a " szellemek " lábnyomai jelentek meg rajta ............., ezt a mesét , az unokáid " talán " elhiszik , de én SOHA , mert "esti mese " ................

ha majd a villámlásban , esöben az éjek éjjelén " félelem " nélkül az erdöban le tudja még futni a 10 kilométert , akkor " esetleg " még " hiszek " Önnek ............

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

kedves Márta István ... , azokat a " táltosaid , szellemeid " , aikkel úgy Hösködsz , tessék bocsasd rám ! , majd meglátjuk ki gyöz : Maga vagy Én .........................

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

2000 évvel ezelött Jézus Kriszus F E L T Á M A D Á S Á V A L Örökre lezárult a " másik út " ..........., és aki meg a Jézus elötti " dolgokkal " foglalkozik , magára vessen ..............................................................

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

különmen meg csak NEVETEK rajtuk , hisz meg van ÍRVA : a " mások " úgy is akarva akaratlan megcselekszik azt , amitöl Saját Maguk fognak elpusztulni ............

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

..................., hát " jó étvágyat " az AKCIO - sorozathoz .......................

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

én azt hittem gyerekkoromban , hogy lesz majd " valaki az életemben " , akire F E L lehet nézni , de most már Biztosan tudom : a " föld bolygó " csak egy nagy " amerikai stílusú action " .............., semmi " más " .....................- - -

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

-

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Kedves István, Te nagyon szerencsés vagy, hogy ebben az életedben már megvannak ezek a régen - egy bizonyos életedben már volt képességeid Feltétlenül fejlesztened kellene ezeket.

Válasz

Márta István üzente 10 éve

Tudod, egy a baj a sámánokkal táltosokkal. Régen igen is voltak . Ma vannak olyanok akik tudnak olyan dolgokat, mint a sámán vagy a táltos de nagyon kicsi az a tudás a mai táltosban és sámánban és ők, valóban el is hiszik hogy táltosok és sámánok.
Egyszer amikor egy ilyen táltossal beszélgettem, meg kérdeztem Tudod e hogy születik egy táltos? Nem tudta én el mondtam neki és csak nézett hogy honnan tudom. én ebben az iskolában is voltam,de amikor kezdte magyarázni a Homeopátia lényegét, akkor jöttem rá, hogy " hát én ezt tudom csak azt nem tudtam hogy így hívják és kidurrant gerinc sérvre használtam nem rég .De ne kérdezd honnan tudom. úgy jön hogy mikor mit kell tenni

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

Csillagfény a messzeségben ,

de üzenete oly közel ,

Szeretete fenn az égen ,

mindig védve , átölel !!!


(bíró tibor , 2007 . 4 . 13 . )

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

Igazad van István abban, hogy mindig születtek az idők folyamán különböző vagy épp rendkívül ritka képességgel emberek.

Régen is is ma is előfordul, sőt vannak olyan emberek is akik anélkül hogy tudnák a törvényszerűségeket csak ráéreznek dolgokra-- ilyen pl a levitáció" vagy lebegés kivitelezését elérő egy-egy ember. A probléma ott van hogy nagyon sokan nem értik miképp érték el és helyette sóderolnak és misztifikálnak.

aztán amit az magyar önmagát sámánnak kinevezett figura sóderolt azért nem igaz, mint ahogy fel is soroltam mire nem képes a lélek, a másik azért nem igaz, mert valóban képes voltam lélekként megtapasztalni látni a valóságot testen kívül. Ezért tudom megállapítani ki a szélhámos ki a jóindulatú segítő szándékú pl valóban gyógyító.

Annak idején amikor felütötte a fejét a gyógyítgatás a 80-as évek végén, akkor én már titokban (csak egy orvos tudott a dolgaimról a klinikán az intenzíven) nagyon régen gyógyítottam bénákat komásokat vagy épp az orvosnak szóltam egy alattomosan meglapuló betegségről. Sose felejtem el volt egy asszony akit hazavittek teljesen bénán, hogy majd elhelyezik elfekvőbe, akkor még csak 28 éves voltam és abban a házban egy irodában könyvelőként dolgoztam az utca felől. S mivel építkeztem és minden pénz jól jött, igy elvállaltam addig a napi rendbetételét -- azt tudtam hogy furcsán érzem az embereket azt tudtam, hogy kilépek mindig valakihez, valamilyen formában ott vagyok az orszáh másik felébe olykor a világ másik felébe, de hogy miképp hogy ésmi a csuda történik belem nem értettem olykor még féltem is tőle-- mert volt hogy egy koporsóban kötöttem ki fejtől egy asszony felett akit eltemettek, mert a szabadban találták egy februári reggelen, és kihűlt--- az orvos megállapította a halált-- pedig csak az energiái lassultak le és a koporsóba szerencsétlen magához tért és üvöltött és verte annak a fedelét-- erre riadtam fel hajnalban...

szóval ezt az asszonyt is elvállaltam és furcsán érzékeltem és furcsa gondolataimtól vezérelve kezelni kezdtem. Aztán csak szépen kezdett beszélni majd a keze mozdult és később a lába is elindult-- úgy hogy pár hónap alatt rendbe jött és otthon maradt.
Viszont nem tűrőn kaptam tőle fizetett béremen felül ajándékban egy antik tárgyat és egy zongorát... mert mindig ha egy kézzel is de játszottam egy-egy számot neki amikor még ülni se tudott. -- ennek köszönhetem azt, hogy ma a kisebbik unokám zenét tanul és csodálatosan játszik zongorán és szintetizátoron, (Nivó díjas) mert már kicsiként kedvet kapott az egy kezes játékomtól.

De tudjátok és főleg Te István, mielőtt bármit elhinnél azért nem ártana logikailag is átgondolni és különbséget tenni a hihető és nem hihető között, mert az élet nem egy misztikum se pedig a halál utáni állapot hanem nagyon is létezi fizikai-törvényszerűségek.
S ha már ennyire abnormálisként éltem le az életem, ráadásul hallgatni voltam kénytelen egy életen keresztül, akkor legalább odafigyelve olvasd amit írok és tanulj belőle-- vedd észre a reális elfogadhatót és a valami sántít az elmondásban.

annak idején ezért elővettem minden fellelhető írást vagy gyakorlatot hogy összehasonlítsam mi az igaz mennyire képzelhető el mennyi benne a törvényszerűség-- nem hittem el mindent aggig amíg végig nem gondoltam össze nem hasonlítottam a fizikai lehetőségekkel.

pl valamikor élt egy észak-amerikai indián hasonló képességekkel ami nekem volt, bár nem mindent értett még meg belőle-- ilyen lehetett egy halál eset idején, hogy kilépett a testéből és meglátta az isteni Hir hozó lovat lejönni fentről a Térből. -- akkor tévesen azt gondolta hogy a holt indián lelkéért jött amire az felűl és azzal fogja elvinni a szellemek világába--Azóta van szokásban az indiánoknál az hogy magas cölöpökre fektetik a halottaikat, hogy könnyebben felülhessen a lélek a lóra amikor távozik.

Sajnos nem azt jelenti, a varázsló félre értette az a hatalmas Energia Ló, nem a holt lelkéért jön, hanem az embereket akarta figyelmeztetni, hogy egy külső veszedelem fenyegeti őket--- Elképzelhető, hogy utána nagyon sok indián halt meg, mert vagy aszteroida csapódott be vagy meteor eső zúdult be.

az állatok viszont tudják vagy érzik de időben elmenekülnek zömmel. Igy érzik meg jóval előbb a Fekete Lovak vágtáját" is akik után földrengés következik, és valahol sunami is. S arról a helyről szépen elmenekülnek időben amíg az ember mit sem sejt abból hogy a fejéra pottyan az ég is!

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

Naplemente a legcsodálatossab " óra " ,

mert estére a Lélek is így megy " nyugovóra " :

Megtaláljuk saját Önmagunkban amit " javítani " kell ,

hogy Életünket mindig BOLDOGÍTANI kell !!!


(bíró tibor , 2007 .10 . 22 . )

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

Így igaz Tibor a halállal és azzal ami ezzel kapcsolatos csak annyit szabad foglalkozni amennyi az életünkhöz fontos aztán félre tenni, mert az élet az első, mivel itt és most, csak egyszer élünk, azt kell szebbé, boldogabbá egészségesebbé tenni.

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

De haladjunk tovább a cikk írójának abban teljesen igaza van, hogy nem mindegy kihez fordulunk segítségért, de még a mostani tanfolyamok tartalma se kielégítő- tehát bármennyire egészséges és rendes az a gyógyító, csak azért nem árt a másiknak mert elképzelhető, hogy az Ő lelke olyan, hogy nem ártana senkinek! Tehát nem csak az ÉN-től függ, hanem magától a lélektől is. S bizonyos értelemben olykor a lélek elég buta ilyen értelemben, mert hogy is fejezzem ki... az a gyógyító aki csak újra meg újra ad, és mindig gyógyító a kisugárzása sőt szériában fogadja a betegeket és még mindig ad, sajnos akkor magának a gyógyítónak a lelke már "elszállt" önmaga képességétől, önmaga létezésétől és fantasztikumától és "Isten akar játszani" és sajnos elfelejtkezik épp arról akinek köszönheti a valóságban való létezését azt a személyt akinek a teste felnevelte,erőssé tette és bizony "életre keltette az ő létezését"

ezért fordulhat elő olyasmi hogy az ilyen gyógyító lesoványodik észrevétlenül sorvadni kezd a keze és karja amit gyakran használ és váratlanul hal meg, hirtelen, mert megáll a szíve.
azok a gyógyitok akik egymás után adják a kilincset a betegeknek bármilyen okból, és még se betegszenek meg-- Jobb ha tisztába vagytok azzal hogy az ilyen gyógyítgató vagy csak szélhámos,mert abszolút ilyen értelemben nem működik, vagy amit egyiknek lead élet-energiát, a következő pácienstől elveszi! Ez azért veszélyes, mert elmehet valaki ilyenhez úgy hogy nem is tud arról hogy az ő szíve vagy valamelyik szerve nagyon gyenge, és bizony a legsúlyosabb állapotba kerülhet vagy megállhat a szíve amikor hazamegy és lefekszik aludni amikor a test-energetikailag a szív is, lassabban működik.

Itt van a következő-- akár milyen tragédia játszódott le egy adott helyen, maga a hely nem elátkozott, inkább az emberek hajlamosak elkerülni, mert félnek tőle, teljesen ok nélkül persze. Mert mint írtam előbb a ruhaneműt vagy tárgyakat ismeri meg az ott felejtett lélek- húr amely a tragédiát elszenvedett emberhez tartozott.

Tehát ki kell teljesen takarítani a ház környékét, átfesteni a házat vagy lakást és mindent átpucolgatni, abban az esetben semmi lélek maradvány nyoma nem marad vissza egy tragédia emlékének.
Az emberi lélek valóban ha semmit nem tud se a saját lelkéről milyen is az valójában se arról mi lesz utána, akkor a lélek csak csodálkozik, mit él át fel se fogja hogy Ő egy másfajta létté vált, és ha meglátja mondjuk a saját testét akkor jut el a tudatába, hogy meghalt. Amikor pedig kikerül a végtelen minden átjárhatóvá lett Térbe, elfelejt mindent! Annyira lenyűgöző a végtelenség érzete és látványa, mert EGYNEK érzi magát a végtelen mindenséggel-- S ez is az igazság jól érzékeli, a különbség csak annyi hogy tudatos energiává lett az életnek és a Teremtésnek köszönhetően.

Volt több olyan betegem, akiket visszahoztam a halálból, volt aki semmire nem emlékezett, de volt aki megszidott amikor a többi beteg elmondta neki,-ahogy mondták; " a Viki lett a szülő anyád másodszorra" Az illető haragudott rám, és azt mondta; Nem kértelek meg arra hogy visszahozzál az életbe, milyen jogon tetted meg, végre szabad lehettem...!! -- Amíg bent volt még, az alatt az idő alatt nem is nézett rám, nem fogadta a köszönésem se...

Azt is szokták mondogatni, hogy meg kell tisztítani az aurát....

először is nincs aura a test körül, csak hő és energia kisugárzása van ami viszont olyan amilyen az egészségünk és a lelki békénk vagy is a hangulatunk. Aztán azon is múlik a kisugárzás erőssége, hogy mikor vizsgáljuk, mert a szervek óramű pontossággal működnek és amikor rákerül valamelyikre a sor, akkor egészségesen is maximális energiával működik és sugároz ki egyúttal.

Letisztítani,-- inkább Egyensúlyt teremteni az energiáinkon önmagunknak érdemes. Akkor csinálhatjuk amikor egyedül vagyunk és van időnk lefeküdni, önmagunkra koncentrálni gondolttal. A lélek maga teremti a gondolatunkat energia szálainak összességén vannak a részecskék, amelyek állandóan futkosnak. Ha a """gondolati tenyerünkkel""" többször átsimítjuk önmagunkat fentről le és onnan visszafelé később ha már jól megy a hátunkon is megtehetjük akkor a lélek energiának esetleges hibáit kijavítani leszünk képesek a testünk felszínén.

De ugyan így tudjuk gyógyítani a szerveinket, megmasszírozni, utasítani a sejteket hogy egészséges új sejteket alkossanak. S bizony nagyon sokat javulhat az egészségünk.

A legegyszerűbb gyakorlat ehhez tanulásképpen, hogy a lelkünket gyógyításunkra felhasználhassuk; Tessék próbáljátok ki-- képzeljétek el azt hogy gondolatban az ujjatokat ráteszitek a szátokra, aztán szép lassan elkezditek simogatni körbe- körbe mind addig gyakorolni amíg azt nem érzitek hogy elektromosan bizsereg. Ha ez sikerült akkor messzebbre is lehet menni gondolatban az egyik fületekre... és azután egyre beljebb a szervekhez-- az ereket kitakarítani, vagy a szívet körbe masszírozni és így tovább minden szervhez amivel baj van, de akkor is jó ha egészséges az ember csak karbantartjuk magunkat!

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

a " földi természet " sokmindent " szavak " nélkül is megmutat :

ha leszedjük a gyümölcsöt a fárol , már a LEGELEJÉN különválasztjuk a J Ó , Egészséges " termést " a " rossztol " ................, ennyi az egész ..........ahogy egyik versemben is van :

Bár rövid ez a " földi Lét "

legyen hát Isteni költemény ,

mert , ha csak a J Ó T keressük ,

" halált " Örökre elfeledjük !!!


(bíró tibor ********** )

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

Még valamit elfelejtettem a 3. ponthoz írni a fekhely elhelyezéssel kapcsolatban. Nagyon sokszor nincs is lehetőség variálni, hogy hova tegyem, vagy ne tegyem azt az ágyat hogy nyugodt alvást biztosítson.

amióta átépítettük a házat hogy két gyerek szoba is legyen ismét, mert örökbe fogadtam két nálunk felejtett" unokánkat 9 évvel ezelőtt, a "férjem engedélye nélkül" sokáig azt gondoltam azért vált rossz alvóvá a férjem mert idegesítik a gyerekek öregkorunkra.

Tavaly miután valaki" megfogta a vállam, és vissza pörgettem az idő kerekét kit mikor gyógyítottam ki halhatott meg... eszembe jutott ez az ominózus ágy elhelyezési trükk.

Annak idején amikor intenzíven dolgoztam és hoztam vissza embereket komából, holott volt aki mellett már a vizit is elment, mert lemondtak róla, szóval akkor született ez az ötlet-gondolat amit azonnal meg is valósítottam a délelőttösök elképedésére, és csak azért nem rendezték húzogatták vissza az ágyakat mert lusták voltak és az intenzív osztály vezető orvos helyben hagyta "Ha a Viki úgy gondolja igy jobb a komások állapota, akkor maradjon így az ágyak átrendezése" Igaz kicsit furcsa volt és megdöbbentő, de bevált a komások szemlátomást javultak.

Amit az ember már nem érzékel, (csak az állatvilág)az a Föld mágneses energiájának vonzása. Holott a testünk energetikailag érzékeli. Északon kifelé áramlik, majd fordul és Dél felé áramlik. A lélek energiája hasonlóan működik-- kiáramlik az agyközépről (egyszerűen fogalmazva), majd lefelé halad a láb felé és onnan vissza a fejbe ez megy végbe testen belül és a bőrünk felszínéhez lefércelt energia hálózattal is.

Tehát ha úgy helyezzük vagy az ágyunkat vagy csak a fekvésünket hogy a fej Észak felé legyen illetve a láb Dél felé, akkor a energiánk még alvás közeben is rendeződik, erősödik, és minden energetikai haladási vagy megszakadási probléma idővel zömmel kijavítani lesz képes önmagát. Mert mint a mágnest úgy fogja vonzani a lélek energiát ki a fejből és irányítani a lábunk felé, még fel gyorsítani is képes az amúgy addig gyenge, labilis lélek energiát.

ezt valósítottam meg tavaly nálunk a férjem teljesen kiakadt, hogy miképp fog más irányba helyezett párnán aludni, --""Honnan vetted ezt talán olvastad azon a hűje számítógépeden? Nem édesem, én így szeretnék aludni, ha már nem tudom máshova helyezni a fekhelyünket.

Nem szoktam semmit elmondani neki , mert a babonaságok miatt amit belecsepegtettek még gyermekkorában a fejébe amikor ministráns volt, azóta is majréláda. Így még gyógyítani is akkor szoktam amikor alszik vagy bekenegetem mondjuk a térdét közönséges baba kenőccsel, amit bele masszírozok "mert azt muszáj" és közben észere se veszi hogy gyógyítom a térdét. ---""Olyan forró lett a lában és olyan furcsán bizsereg, még is csak jó lehet a gyerekeknek ez a babakrém...""

Na szóval mióta másképp van a párnánk a fejünk van Észak felé azóta nyugodtabb, nem jár annyit a futrinkába" és úgy alszik már este 9 kor mint a bunda-- éésss mindene negatív a vérkép a vérnyomása, az ereje mint egy bivaly olyan lett ismét!

Válasz

Márta István üzente 10 éve

Ez is egy nézet, egy felfogás. Igazad van .de azért mert te nem találkozták a holtakkal, az szerinted aszt jelenti nincsenek. Meg az hogy ki hazudik, ki nem ki mond igazat ez azért kicsit durva mert mi van akkor ha az a táltosnak mondott akárki se hazudott, csak tudta azt amit te nem Mi van akkor ha a táltos mondja mind ezt rólad? erre nem gondolsz? Épp ezért nagyon is jól van az hogy vannak ilyen emberek is meg olyanok is ki ebben hisz ki abban és aki a más tapasztalataiban , nézeteiben nem hisz, az nem azt jelenti hogy hazudik. Egyszerű példa
tartsd a kezed úgy hogy az árnyékán mind az öt ujjad látszik .
Most csukj be kettőt. és aki az ujjad három árnyékát látja csak, győzd meg hogy amit lát, az nem három hanem öt. Csak a kettő ezért nem látszik, mert ? ? és kezdj el magyarázni . Ez szorosan tükrözi azt hogy ami nincs az másoknak természetes és létező dolog . Nem azt jelenti hogy hazudik csak ő nem csak a két szemével lát.

Válasz

Faragó Sándorné üzente 10 éve

Nekem nagyon tetszik minden szó fedi a valóságot az eddigi munkám során tapasztaltam .

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

Tudod István az álmot szükségtelen hinni vagy nem hinni, az aki nem álmodik az azt jelenti hogy vagy lélek nélkül vegetál a teste és agya komában, mert beindították a szív működést viszont a lélek már eltávozott belőle addigra.S vegetál amíg el nem sorvad a testműködése.
Vagy a másik, aki nem álmodik, az egyenlő a halállal.

Tudod István sok marhaságot beszélnek manapság, az emberek szeretnek fantáziálni, pedig jobb lenne ha értelmesebb dolgokkal foglalkoznának.

Amiről tudomásom van, az cirka 42 éven keresztül hagytam el lélekfazonommal a testemet. 50 éves koromban hagytam abba, miután szembesültem a Teremtő Energiákkal és láttam a Földünk belsejét és azt az utat, amit minden léleknek meg kell tennie halála után. Amin vagy végig halad és halhatatlan, tudatos, magas feszültségű ő maga is teremtő energiává lesz. Vagy megsemmisül az odavezető úton, mert nem élt Emberhez méltó életet, s nem válhat a Teremtő részévé!!

Tehát ezért nem téblábolnak holt lelkek a valóságban, mert megszűnnek csak önmaguk lenni, és erős életre ártalmas energiákká lesznek.

Bejártam a világunkat az eget és a Föld belsejét, topogtam lélekként beteg ágyak mellett, és gyógyítottam lélekfazonomban, ismerőst, de főleg gyermekeket, a világ számtalan nyomorúságos helyén. De szellemekkel egyszer sem találkoztam. Illetve 1-2 percig talán, egyetlen holt lélekkel volt afférom, aki megközelített, és megzavart... talán bocsánatot akart kérni, mert halála előtt ami szerencsétlenség miatt történt, nagyon megbántott. Aztán tavaly fordult elő hogy elköszönt tőlem valaki aki meghalt de a lelke eljött hozzám és megfogta a bal vállamat. Vagy a fiam halt meg akiről semmit nem tudok pár éve, vagy egy volt betegem, akit gyógyítottam, így akarta tudomásomra hozni, hogy mind az amit neki meséltem igaz és megköszönte.

De holt lelkek, se szellemek nem korzóznak sehol, nem szabad ezt elhinni és egymást ijesztgetni, mert sajnos sokan elhiszik és állandóan majréznak. Nem is beszélve arról hogy sok gyermek is olvassa a oldalakat és szintén félnek ráadásul már képzelődnek is elég egy árnyék bevetülés az esti szoba falára és már is szellemekről fantáziálnak és félnek. S miért mert sok hazug felnőtt ezt terjeszti.!!

Volt a Mokkában régebben egy műsor, a hírhedt" önmagát táltosnak való magyar szélhámos szerepelt benne. Mit mesélt a nyilvános tv adásban szemérmetlenül? Hogy ott az adás alatt is ücsörögnek holt lelkek, sőt még azt is hazudta hogy melyik miben halt meg mert ő tudja!

először is a holt lelkek azonnal távoznak mert a valóság terében legfeljebb 5 percig csodálhatják meg a test nélkülien a valóságunk csodálatos színes vibrációját ragyogását és élvezhetik a végtelen Teret amivel egynek érzik magukat és szabadnak! aztán távozniuk MUSZÁJ, mert a Föld lehúzza a lelkeket mást nem féltésből mert itt megsemmisülnének.

A másik ami egy mocskos hazugsága volt ennek a sviháknak!! -- a lélek képtelen lenne ücsörögni, még megállni se tud, mert muszáj neki állandóan topogni, mozogni, mert máskülönben a gravitáció azonnal lehúzná. Ülni pedig egy energia szálak alkotta formációnak? Ne röhögtessen már egy ilyen szélhámos--

az a szerencséje ennek a szemétládának hogy személyesen nem ismerem és nem volt alkalmunk még személyesen összefutni se, mert úgy megcsapnám ezt a mocskot, mint annak idején amikor ellenőriztem egy gyógyítgatást tanító szélhámost, azt is jól megcsaptam az erőmmel hogy megijedt, mindjárt gyógyítónak invitált a szemét szélhámosa maguk közé... ez még a legelején történt amikor felbukkantak az első természetgyógy tanfolyamokat tartó szélhámos bandák, mert tudni?- alig tudtak valamit!!

A természet törvénye tiltja az élőkhöz való közeledést, volt szerencsém megtapasztalni , látni, végig nézni egy ilyen törvényszegés matti vitát" A két Teremtő erő között-- alattunk olyan vihar lehetett miatta, hogy talán előtte soha!! Csak egy példa hasonlításképpen, egy ház magasságú hullám felém rám csapódása ellenére meg se rebbent, mozdult a lelkem amikor az óceán vizének tetején álltam széttárt karokkal. Viszont a két Teremtő energiának vitája és egymásnak csapásától, olyan erővel modult a ritka légtér a felhők magassága felett, hogy azt éreztem egy betonház vágódott a jobb oldalamnak és szinte levágódott" a lelkem a földre, bele a testembe! még az ágyam is bele remegett!

Attól kezdve soha többé nem léptem ki a lelkemmel, bármit hallott a lelkem vagy érzékelt felálltam és járkáltam ha szükséges volt órákon keresztül csak azért hogy a lelkem nem tudjon kilógni" a testemből!

A szoba átrendezését azért írtam, mert vannak emberek akik csak leteszik az ágyukat valahova mert ott jól mutat holott lehet huzatban áll vagy olyan helyen ami zavarja álmában mert megszűri és vezeti a hangokat--- kertes házaknál pedig a föld sugárzás is határoz az álom nyugalmában

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

bocs : közben

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

Kedves István ... , általában mikor a " földi emberek " kijönnek a " földi egyetemekröl " annyi sok " mellékutat " raknak a " szolgáltatók " a fejükbe , hogy bözben elfeledkeznek arról , hogy Valóban létezik az EGYENES ÚT !!!

Válasz

Márta István üzente 10 éve

ja a 3 as pont. az édes kevés hogy át rendezed a szobát.
ha nem vagy tisztában a radiesztéziával, akkor egész életedben csak rendezheted a szobát.
ja nem mondtam hogy ezt a táltosok is csinálták? Már Attila sátrát is kimérték hova állítsák meg a seregét is . de tényleg ha szerinted nincsenek akkor ez van
Tévedés, ezeket nem bántási szándékkal írtam, eszemben sincs senkit bántani. csak én olyan dolgokkal is tisztában vagyok amivel mások nem. ( sajnos ? vagy hála istennek?

Válasz

Márta István üzente 10 éve

Szerinted , amit nem tudsz az nem is létezik? Igazad van.
Egy kérdés.- szoktál álmodni?
Gondolom a válaszod, Igen.
Na akkor mondhatom én is hogy ez butaság, nem igaz! rakd le az asztalra és el hiszem. Hogy mondhatsz ilyen butaságot hogy szoktál álmodni? ki hiszi el?
és számtalan ilyen dolog van az életben és események amit az iskolákban egyetemeken tanultak meg állapították hogy lehetetlen.
Erről egy bejegyzés jutott az eszemben.
Egy kutató tim, ki adott dolgokról egy könyvet, ami lehetetlen dolgok és jön egy ember és mindennek az ellenkezőjét kezdi bebizonyítani.
Hogyan lehet,?
CSAK ÚGY HOGY Ő NEM OLVASTA EZT A KÖNYVET.

Válasz

Bíró Tibor üzente 10 éve

" HA TISZTA SZERETET SUGÁRZIK A VILÁG FELÉ , AZT IS KAPJUK VISSZA " !!!

Válasz

czihaki viktoria üzente 10 éve

micsoda hülyeségek!


1/ nincsenek energia vámpírok! ---CSAK BETEG emberek vannak-- s ez alól senki nem kivétel!!

2/A gyertyák, füstölők, --CSAK a levegőt szennyezik!!
csengők, táltosdobok a körülöttünk levő teret is tisztítják.--- CSAK zajt csapnak, és még ráadásul hangzavart is, mert visszacsapódnak a falról a hanghullámok!!

3/Nem léteznek se őrangyalok se segítő szellemek, -- VISZONT hasznos ha átrendezzük a szobánkat ás az ágyunkat máshova helyezzük ahol békésebben alszunk. Na persze ha mindenen izgatjuk magunkat és beképzelünk ilyen olyan ártalmas marhaságokat, akkor ne csodálkozzon senki ha majréja miatt nyugtalanul alszik!

4/Testetlenek körülöttünk? NINCSENEK KÓBOR LELKEK! A fenét vannak testetlen lelkek a valóságban-- amit a filmekben eljátszanak az csupán egy fantázia képzelet alkotta mű!
Ha valaki balesetet szenved vagy bűntény áldozata lesz, a jaj szó az utolsó sikolyok erősek és csak parányi lélek foszlányok maradnak azon a helyen a ruhán, a tárgyakon.
Miért? Mert a sikollyal leszakadtak és elszáguldottak kétségbeesve a szeretet emberek ismerősök felé, segély kiáltásként, majd visszatértek a sérült testhez amelyből a lélek eltávozott-- így a ruhaneműn és a tárgyakon marad a sikoly átélt emléke.

De maga a lélek elindult Utolsó kötelező útjára ha akarja ha nem akart menni, de a föld ereje lehúzz minden holt lelket-- csak 5 percig élvezheti a végtelen szabad Teret. Ez alatt viszont még arra is jut ideje, hogy a szeretteitől egy váll érintéssel elköszönjön-- természetesen csak akkor ha ezzel tisztába van az utolsó halála előtti pillanatban.

Tavaly még év elején egy délutáni időben itt ültem és politika szöveget pötyögtettem. Amikor egy nagy kéz megfogta a bal-vállamat-- először azt hittem a családomból valaki viccel.-- de nem volt senki a szobában.
Vagy is olyan valaki köszönt tőlem el aki ismert, és aki a tanításaimat is ismerte, hogy mi a lélek és mi várható a halál után, mire képes a lélek ilyenkor amikor távozik a testből. S valószínűleg vagy halála pillanatában gondolt rá, vagy amikor már elhagyta a testét és a léleknek jutott eszébe-- s eljött elköszönni

Pedig elképzelhető hogy amíg élt, talán nem is vette komolyan amit meséltem neki....!!!

Majd folytatom de most mennem kell bocsi...

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Létezniük kell, mert nem minden emberi lény egyforma tudatosultsággal rendelkezik a Földön. Sokan annyira félnek a haláltól, hogy az már szinte nevetséges paranoia! Ezért viszont nem ők a hibásak, hanem azok, akik-amik félrevezették őket, elttikolták előlük VALÓDI SZELLEMI LÉNYÜK IGAZSÁGÁT! Ezek az emberek, ha meghalnak - vagy még a haláltusa alatt - irtózatos félelemben vannak, és nem tudják azt, hogy ők már elhagyják, vagy elhagyták a testet. Félnek, és a félelem hatalmas energia.ämikor kiszállnak a testből NEM tudnak mit kezdeni magukkal, képzeteikbe zárkóznak be, így az őket átvezető Angyalok sem tehetnek semmit, mert köti őket a minden lényre egyformán vonatkozó Isteni Kozmikus Törvény, a Szabad Akarat Törvénye.
Ezeknek a lelkeknek egy része a Föld közelében marad, mások pedig az eddig otthont nyújtó helytől nem tudnak elszakasni, - sőt, - sokan nem is tudják, hogy meghaltak. Ezek a lelkek "kisértetek" a fizikailag már elhagyott "otthonban" vannak, vagy annak környékén. Produkálhatnak különféle jelenségeket, tárgyak elmozdulását, neszezést - edények csörrenését, szekrényajtó csapódását, stb. Amikor azt észlekik, haogy valaki túlságosan gyászba merül, ott vannak mellette és energiát nyernek tőle. Idővel annyira legyengülhat, hogy az élete is veszélybe kerül, -- de érzéseivel szomorúságával, elkeseredésével Ő vonzotta be magának.

Válasz