Angyal Szabina üzente 12 éve

Lehet tényleg el kéne mennem valami dokihoz, vagy látóhoz, vagy nem is tudom..

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Ez lehet nálad Szabina egy előérzett, de az is lehet hogy a kicsi zárt, mozgó térben jön elő a szorongásod amit önmagadban tartogatsz, és mivel a mozgásod a tested kiszolgáltatott, ilyen formán jön ki belőled a szorongásod

Válasz

Angyal Szabina üzente 12 éve

OOhh, tényleg? akkor jó! ezzel most kicsit megnyugtattál. Valahol olvastam egyébként, hogy nem szabad félni, mert azzal csak még jobban vonzza az ember az efféle dolgokat. Szóval próbálok minél inkább nem gondolni semmi ilyen dologra. Köszönöm még egyszer!!

Válasz

Andrassy Mariann üzente 12 éve

Szabina
A fóbia nem idő, hanem tényező függvénye.
A szellemek nem lifteznek!
A lift atmoszférájával (elektroszmog)lehet a gond.

Válasz

Angyal Szabina üzente 12 éve

Kedves Ilona!
Köszönöm a hozzászólásod. Nekem is eszembe jutott a klausztrofóbia, de 22 éves vagyok, és már több éve lakom panelban. Lehet, hogy tényleg így később alakulna ki?
Azt nem is gondoltam, hogy a bácsi jött volna utánam. De ki tudja, nem e itt maradt ebben a házban is valaki. Úgy értem, az egész háztömbben. Bár gyanús, mert ma már a 10.-en lakó srác is inkább lépcsőzött. Pedig eddig mindig lifttel járt.. ;) :S Én meg majd becsináltam egyedül :S (már bocsánat..)
Azt egyébként ki lehet deríteni valahogy, hogy van e valaki, vagy azt inkább csak az ehhez értő emberek tudnák?

Válasz

Szászi Ilona üzente 12 éve

Kedves Szabina!
A szellemek,gondolok itt az előző házban meghalt bácsira, általában a házukhoz kötődnek.Nem valószínű, hogy utánad jönnének.Próbáld ki más épületekben is a lifttel való utazást!Ha ott is szorongásaid vannak,akkor kalsztrofóbiád van kialakulóban.Ez bezárt helyen fellépő pánik szindróma.Bocsáss meg,de nem tudom helyesen leírni.Ha csak a saját lépcsőházadban jelentkezik,akkor viszont bármi lehet.Akár szellem is.

Válasz

Angyal Szabina üzente 12 éve

Nos, Én azért írok, mert elég furcsa kérdésem lenne, és így kommentek alapján, remélem, hogy valamelyikőtök tud valamit mondani a "problémámra".
Pár napja kezdtem el észrevenni, és leginkább csak reggelente, amikor munkába megyek. Szóval panelházban lakom, és reggel amikor megyek le a lifttel, általában egyedül, olyan fura érzés fog el. Ahogy belépek a liftbe, elkezdek szó szerint félni, és úgy érzem, hogy máris azonnal ki kell onnan szálljak. Persze, mehetnék lépcsővel, de eddig valahogy kiment a fejemből, hisz egyébként is csak pár napja érzem ezt.
Legutóbb akkor éreztem ilyet, amikor egy másik lakásban laktunk. Az egy bácsié volt, aki abban a lakásban halt meg. Mindig úgy éreztük, mintha valaki lenne még a lakásban. De nem sokra rá el is költöztünk onnan. Szóval visszatérve a liftes témára.. Már gondoltam rá, hogy hangosan megkérdezem, hogy " Van itt valaki?" de félek, hogy esetleg választ kapok.. :S Kezdjek el inkább a lépcsőzni?? Hülyeség tudom, de Én tényleg félek!! :S

Válasz

Novákné Gajdics Anikó üzente 13 éve

Kedves Reactor!
Én köszönöm neked ,hogy ilyen jó cikket irtál és igen neked neked szól a sok hozzászolás.
Remélem nem haragszol ,hogy feltettem az irásodat.
A honlapodat meg pláne ,hogy ajánlom.További szép napot kívánok.

Válasz

Black Reactor üzente 13 éve

Kedves Anikó!

Reactor vagyok, az eredeti bejegyzés szerzője.
Bár több, mint 1 éve tettem közzé, mégis részben neked köszönhetően ez lett az egyik legnépszerűbb írásom.
Remélem, nem haragszol, ha úgy gondolom, hogy az ide érkezett hozzászólások egy kicsit hozzám is szólnak.
Mindemellett köszönöm a honlapom ajánlását, és a plusz képeket a bejegyzésbe.

Reactor - Spontareality

Válasz

androméden üzente 13 éve

én vágom h értetted :D amúgy én is csak nevetni tudok, csak szóltam mert ismerem az embert és téged meg nem..további szép napot :)

Válasz

takács erik üzente 13 éve

Drága Eipl Jánosné !!!!!! köszönöm szépen,sok szeretetet,boldogságot,minden jót,és hosszú életet kivánok önnek,és családjának. Nagyon örülök annak,hogy ön is azon az úton jár amelyen én is !!!!!! boldog lennék hogyha végre egyszer olyan emberrel tudnék beszélgetni ilyen dolgokról aki ezen a gondolkodási úton halad,mert sajnos eddig még nem volt szerencsém hozzá. Leginkább szkeptikus emberek vannak a környezetemben,de hát ez van, majd TALÁN egyszer. Kedves shamaniac !!!!!! aki ez miatt elátkoz az tegye legfeljebb nagyot nevetek rajta úgy sincs jó kedvem mostanában. Amúgy a megszállást nem úgy értettem,hogy megszállt egy szellem vagy akármi,hanem úgy,hogy megérintett a JÓ ISTEN,és az ő világának teljes ""SZERETETE"" ,és ezt én nagyon érzem.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 13 éve

Kedves Erik! Szerencsés vagy, hogy fiatal korod ellenére máris sikersen a spirituális útra tértél.Úgy látszik, nekem jó sokat kellett várnom erre, mivel talán 56 évs lehettem, amikor megtörtént az ébredés.Minden szavaddal egyetértek.Szeretettel ölellek.

Válasz

androméden üzente 13 éve

Erik ne írj olyat h "megszállt a lélek" mert a kedves klubtársak között van valaki aki elátkoz majd ezért ha úgy esik éppen..:DDD

Válasz

takács erik üzente 13 éve

Takács Erik Sok szeretettel üdvözlök minden kedves hozzászólót !!!!!!!!! Nagyon örülök,hogy VÉGRE én is hozzászólhatok ehhez a témához. Először is azt szeretném közölni a szellemekkel kapcsolatban,hogy minden ember a Földön szellem vagy ha úgy tettszik lélek,de én inkább úgy mondanám,hogy ""(TUDAT)"" !!!!!!!! , Csak fizikai testben vagyunk,mert egyedül igy tudjuk itt a Földi ""SIKON"" ANYAGI világban elvégezni azokat a fizikai munkákat,dolgokat amelyeket muszáj elvégeznünk hiszen ezért születtünk Fizikai testbe,hogy feladatokat végezzünk, tapasztaljunk,fejlődjünk, tanuljunk ahhoz,hogy SPIRITUÁLISAN ""TUDATOSAK""fejlett, érett lelkek legyünk. Ez miért fontos ????? Azért, mert aki fejlett lélek az tudja, hogy mi a létezésünk értelme,légyege sokkal többet tud létünk igazságáról értelméről mint bárki más, és ez fontos. Jómagam is erősen spirituális gondolkodású ember vagyok,de ez nem olyan régen HIRTELEN alakult ki bennem, pontosabban rá vezetett valami erre a gondolkodási útra, és ami rávezetett az a ZENE volt, de nem akármilyen zene hanem LÉLEKEMELŐEN szép GYÓGYITÓ SPIRITUÁLIS zenék. Egy szép napon mintha valami megszállt volna, hogy én ilyen zenéket kezdjek el hallgatni, természetesen én igy is tettem, és azóta is teljes mértékben sokkal másképp,és POZITIVABBAN gondolkodom mint a legtöbb ember. Én úgy gondolom,hogy mindenkiben ott van a TELJES TUDÁS a BÖLCSESSÉG, és a SZERETET ami a ""legfontosabb""!!!!!!!, csak az a baj,hogy sajnos a legtöbb ember nem lehet spirituális gondolkodású,mert vagy félrevezetik, vagy pedig sokat kell még tanulnia, illetve tapasztalnia ahhoz ,hogy elérje azt a szintet, hogy megvilágosodjon. Ennyit szerettem volna irni, köszönöm szépen,hogy hozzászólhattam a témához. Amúgy nagyon szivesen eltársalognék ilyen témákról bárkivel.

Válasz

Faragó Sándorné üzente 13 éve

Nagyon szép fel vételek .A szellemek általában nem szokták hagyni hogy le fotózzuk őket csak ha közölni szeretnének velünk valamit.Amit szeretnének meg mutatni nekünk meg is teszik.Kérdezni kérni lehet őket. Amit szeretnénk tudni. meg kapjuk a választ.Lehet csinálni álom programot mindennel kapcsolatban.Lefekvéskor alvás előtt gondolnunk kell arra amit tudni szeretnénk álmunkban meg kapjuk a választ.Nem árt ha tollat papírt készítünk mellénk le tudjuk írni ne felejtsük el.Mindenkinek sikerülhet csak ne adjuk fel ha egyszer kétszer nem sikerül .Jó gyakorlást kívánok nem veszélyes.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szeretnék egy esetet elmesélni . Vidékre hívtak mert különös jelenségeket tapasztalt a család . A nő ezotériával foglalkozik és úgy gondolta szellemeket idéz meg és általuk segitséget kér . Igen ám de nem tudta vissza küldeni őket és a házukban rekedtek . Aztán a szellemek elkezdték a maduk kis akciójukat recsegett az ágy a padló a villany magától felkapcsolódott és még más fura jelenségek voltak . A szellem idézés nem játék a holtakat nem szabad zavarni mert a létközi állapot nem tesz jót nekik . Arra szeretnék kérni mindenkit ha nem tudja uralni a szellem világot nem kezdjen ilyen fajta dolgokban mert megjárja . Vannak olyan emberek ki tudják mit kell tenni ilyenkór haza tudják küldeni az itt rekedt szellemeket az Atyához . Ha valaki ilyen jelenséget észlel hívjon hozzá értő embert .

Válasz

Faragó Sándorné üzente 13 éve

Szellemek már pedig léteznek. Ha be csukjátok a szemeteket abban az esetben is lehet látni a holtak szellemeit. Ugyan úgy mint ha aurát néznénk.Meg lehet kérni a szellemeket mutassák meg magukat.Fotózni csak abban az esetben hagyják magukat ha valami közölni valójuk van. A bátrabbaknak ajánlom éjfél után menjenek ki a temetőbe a sírok fölött fotózzanak .Halottak napján érdemesebb .Bár melyik idő pontban meg idézhetőek .Az ember úgy gondolja legalább is azt hittem magamról hogy már soha nem ijedek meg ha találkozok velük. Nagyon tévedtem mert tudnak meg lepetést okozni még nekem is.Nap mint nap a munkámhoz tartoznak Szeretem őket ők is engem ezt azért mondóm mert már nem élnék. A halál barátommal is találkoztam már párszor mondtam neki még nem akarok veled menni.Az én esetemben nem alkudoztam vele.Időt lehet kérni de soha nem szabad évét mondani.Ők léteznek .Szeretettel .Faragóné. INCI

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ardenk.
Ez a kép a lámpával és a kis fénylő hópelyhekkel valóban nem szellemfotó, de úgy gondolom tévedsz.
Szellem, és szellemvilág valóban létezik.
Az ember is három részre bontható.
A szellem, ahol a személyiségjegyek vannak, a lélek, ahol érzelmek és testi életfunkciókat irányító terület található, és a test ami mindezt hordozza.

A szellemfotózók tévednek abban, hogy valaha is hiteles szellemfotókat készíthetnek elhunyt emberekről, mert amikor az emberi szelleme a halál idején elhagyja a testet, nem bolyong a föld felszínén, hanem olyan helyre távozik ahonnan nem tud visszajönni.
Pál apostol írja egy helyen, hogy amikor az ember meghal azután következik az ítélet.
De a szellemvilágban más lények is vannak, olyanok akik velünk élnek, de ezekről sem láttam még hiteles fényképet.
Hiteles beszámolókat viszont már igen.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 13 éve

Katalin, köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet az oldalon található energiagömbökről.Az eddig csa legyintők véleménye is megdőlt, mivel szerintük a gömbök kizárólag sötét helyiségben, vakuval készült képeken láthatóak. A napokban temettük egy szerettünket.Az ő sírjánál fényképeztem egy képet, szabadban, ragyogó napsütésben...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Figyelmetekbe ajánlom a következő linket, ahol többet megtudtok azokról a bizonyos gömbökről!
http://www.angyalszarny.eoldal.hu/cikkek/isteni-energiagombok/a-spok-fenyjellege
A fotóalbumot is nézzétek meg!
Üdv. Kati

Válasz

ardenk ardenk üzente 13 éve

Szellemek nem léteznek, azok csak az emberi agy szüleményei. Olyasmi mint az optikai csalódás, csak nem csupán optimkai, hanem agyi dolog. Tudatalattival és hittel összefüggő dolog.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Sziasztok!nekem csak egy ilyen élményem volt,nem tudom hogy az volt-e amit láttunk,de az én történetem a következő: osztály kiránduláson voltunk Orfűn,elmentünk 1 éjszakai túrára,és az erdő szélén maradtunk 1 pár osztálytársammal,és az erdő szélén láttunk vörösen izzó szemet,nagyon megijedtünk nem tudtuk elképzelni hogy mi lehet az,semmi hangot nem adott,semmi mocorgást nem hallottunk csak láttuk a vörösen izzó szemet,egyik osztálytársam elindult a szem felé mentem utána,mert hát lehet h féltem,de nagyon kíváncsi voltam,mire oda értünk eltűnt a vörösen izzó szempár,hang nélkül.!! aztán az osztály többi fele megjött nagyon megnyugodtunk és örültünk nekik,mikor mondtuk nekik hülyének néztek minket és azt mondták biztos a falú fénye volt,de az biztos nem lehetett,mivel a falú fénye tőlünk barra volt,a szem pár meg velünk szembe,meg különben is a falú fénye nem vörös volt hanem fehér. egy ismerősöm szerint démon volt és beléptünk a területére. szerintetek mi lehetett az?kérlek írjatok!!előre is köszönöm! puszi nektek,üdv Nóri

Válasz

Mocsáry Renáta üzente 14 éve

Hátt...Kössziii hogy ell Olvastad a Komim :)
Lehet igaz amit mondasz :)
De Ez nekem nagyon furcsa volt:) de kösszii hogy meg érted :)))))
Pusszimmm (L)

Válasz

Kozák László üzente 14 éve

szerintem vannak

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Anikó! Én nagyon, nagyon köszönöm, hogy feltetted ezt a cikket, mivel ezzel binyítható a körülöttem lévő gömbjelenség megléte. Egyébként a gömbök mostanában nem jelentkeznek olyan intenzíven, mint családi ünnepekkor, de néha sikerül lefényképeznem egy-egy szép példányt.

Válasz

fehér zsoltt üzente 14 éve

szia-elolvastama-tőrténésedet.van benne valóság-eggyrésztt-a-kötődés-papád ésa macskád felé,és valószínűséggel-olyannyira koncentráltál-hogya-tudatalattid,megnyitotta-kisidőre az utat-e gyökerek felé-csaka,szervezeted-ninccs felkészűlve-eme erőkifejtésre,ésennyi.majdd írjj.csókól zsoltt.

Válasz

Mocsáry Renáta üzente 14 éve

Hát ez durva !!!! Én már át éltem hasonlot !!! Én a Halott papámat és a hallot macskámat láttam!!! Öngyilkos akartam lenni amit , nagyon csunya dolgokat csináltam kaptam egy szivrohamot és igaz tul éltem de este hajnali 2 körül kopogásokat és lépteket hallotam igy hát fell keltem és valami fura füst felhőket láttam és egyszer csak ott lett a papám és a macskám !!! Igaz azota nem láttam őket !!! De kiváncsi vagyok azé arra hogy az téleg igaz vagy csak halucináltam!!! Ezt soha nem tudom meg !! :(((((( Kb enyi a történet !!pusszii

Válasz