Márta István üzente 11 éve

Hogyan? Ha van egy igazán hozzá értő, akkor az teszi a dolgát ha érdemesnek lát egy egyént, Hogy túl éli e? ? Igen . mert vannak voltak lesznek olyanok akik nem élik túl. ha meg igen, agyilag lehet hogy nem lesz teljes. Épp ezért aki vezeti, az látja , nézi hogy ki az aki részt vehet a körben vagy csak néző vagy egyik sem. Egy jó tanács. ne akarja senki. Mert Kinek is jó ez? és ha bele merülsz meg fog ez az oldal. Amit el felejthetsz Szeretet, , Boldogság,Egészség,Jó lehet több pénzed. Számtalan lehetőség van hogy a rossz oldal gazdaggá tehet De mit nyersz ha tele van a tálcád pénzel soha nem ürűl ki és nincs egy barátod sem Ha meg van , csak azért mert pénzed van.és ez egy életre szól.De még azon is túl mert az övé vagy

Válasz

szalai katinka üzente 11 éve

Hogyan lehet felkészülni?

Válasz

szalai katinka üzente 11 éve

Kedves Zoltán! Hogyan lehet a megfelelő védelmet kialakítani?

Válasz

Ujszászi Zoltán üzente 11 éve

Igen itt nem a módszeren van a hangsúly. Az nem olyan fontos. Aki ért hozzá, annak nem kelle leírás, megtalálja a módot saját maga. Akinek meg leírásra van szüksége, annak az az egész nem tanácsos. A felkészültség a legfontosabb!!

Válasz

Ujszászi Zoltán üzente 11 éve

Ez nem teljesen helytálló, hogy ne égessünk füstölőt. Persze miondenhol látom nagy nyomtatott betűkkel, de...
A füstölő segít a megidézett lénynek megnyilvánulnia.
Ennél sokkal fontosabb lenne felhívni a figyelmet a megfelelő védelem kialakítására az idézés előtt, valamint a megfelelő lelki felkészültségre. Mert itt lélekjelenlétre is van ám szükség, hogy ne szaladjatok szét az első jelnél. Másrészt a megfelelő energetikai felkészülés is fontos. Hisz tőlünk nyeri az erőt, az ittléthez.

Won

Válasz

Márta István üzente 11 éve

Rám volt aki vigyázott . nagyon nagy fondorlat kell ahhoz hogy tudja abban a pillanatban mit kérdezzen mire várhat mi történhet..Volt tanítóm aki át is adta ezért óvok mindenkit ha bele kezd. Ma napság nincsennek olyan el szánt akarattal rendelkezők akik tudják ezt a terhet vinni. Nem értik meg hogy ez nem olyan hogy Á NA! MEG UNTAM KI SZÁLLOK. ebből nincs kiszállás.

Válasz

szalai katinka üzente 11 éve

Kedves István! Átélted ezt?

Válasz

Márta István üzente 11 éve

Egy beavatottnak mindegy de egy kezdőnek mind a kettő veszélyes. sött aki beavatott annak is . Igaz jönnek szólnak, de nagyon vigyázni kell. Segítenek, sikert idéznek elő elő nenetelt pénzt mindent Szépen lassan minden be jön amíg egyszer csak ő el kezd utasításokat adni és akkor már késő nincs viszaút. ha bele mész, akkor sincs. Nem akarok senkit el riasztani semmitől mert az ő dolga de sajnos nem kevesen haltak már bele , lettek öngyilkosok. A család, - Nem is értem pedig mindene meg volt. és ha leakarsz állni nem igazán találsz olyan igazit aki tudja is hogy kell leállítani a dolgot. Sajnos senki nem tudja, és azok meg nem mondják, hogy aki ezel foglalkozik nem csak magának árt hanem a KÖRNYEZETÉNEK is. és ne várjon abban a családba szeretetet jóságot. mert az nem " lentről jön"

Válasz

szalai katinka üzente 11 éve

egy nagyon kedves ismerős hölgy ,mondhatni barátnő,aki ezzel foglalkozik. hasonlóban soha nem volt részem. csak az én kezem a széken, és lassan,bizonytalanul elindult. jó volna megtanulni mindent,amit csak erről lehet.

Válasz

szalai katinka üzente 11 éve

voltam ilyen szeánszon,és kellemes,megnyugtatü volt. egy szerette az embernek,aki nem vált csak úgy semmivé. jó volt érezni. azóta minden lehetséges tanulmányt,leírást elolvasok erről a témáról.

Válasz

szalai katinka üzente 11 éve

nem tudom melyik lehet biztonságosabb,a tábla,vagy a szék?

Válasz

Baranyayné Zsuzsi üzente 12 éve

A szellemidézés komoly veszélyekkel jár. Nem kell kommunikálni a szellemvilággal nincs vele dolgunk és főleg nem szabad kinyitni magunkat nekik. Sok szellem felveszi valaki ábrázatát és így próbál megtéveszteni mindenkit, már akiket meglehet. Ezért kell segítséget kérni a vezetőnktől, vagy kérni a megkülönböztetés ajándékát Teremtönktől. Félni nem kell, akkor nem vonzunk be életünkbe semmi ilyen dolgot, de ha úgy döntünk, kapcsolatot teremtünk bármilyen szellemmel, akkor bizony nem árt a félelem és óvatosság. Ezek a lények nem tréfálnak mindig céljuk van , ami bármi lehet, de, hogy nem mindig jó az tuti. Nemcsak azok a szellemek kóborolnak a földi síkon akik nem találják az utat vagy nem engedi el valamelyik rokonuk vagy szeretteik, vagy engedélyük van a segítésre az életükben megcselekedett jó tetteik alapján / ezek vannak a legkevesebben/. Ne szabad elmenni semmilyen szeánszra, mert legtöbb látó, tanító, gyógyító, a harcosokról ne is beszéljek, nagy tévedésben van, amikor azt gondolja, hogy ő másokon segít. Nem segít! Üres látszat az, amit ezek a látók, tanítók, gyógyítok, harcosok, pozitív eredménynek gondolnak! Csak azt tudom ajánlani, hogy ne tegyük ki magunkat fölöslegesen veszélynek! Meg kell mondjam, hogy jelen korunkban nagyon sok szemtelen szellem jelentkezik be hozzánk a világosság angyalának képében, s olyan szellemi, lelki táplálékkal akarnak ezek etetni bennünket, amely táplálékban semmi tápszer nincsen. Sok szomorú eset van amiről sokat lehet hallani, olvasni, amikor felelőtlenül, vagy kíváncsiságból kiengedték a szellemet a „palackból, és vissza parancsolni nem tudták, vagy csak segítséggel sikerült, de az élménye bizony nehezen heverhető ki, ha egyáltalán kiheverhető.

Válasz

Márta István üzente 12 éve

Csak nem azért kérded mert akartok valamit csinálni? Mert ha igen és ezt kérdezed akkor jobb ha el is felejted.ja és nem azért nem megy el vagy nem jön mert meg sértődik! A másik ha meg tényleg meg sérted akkor jobb ha most hívsz papot. mert legközelebb téged idéznek.....................

Válasz

Uhrin Róbert üzente 12 éve

ÁLtalában milyen kérdéseket szoktatok feltenni a szellemnek ha tényleg kapcsolatba léptek vele hogy ne sértsétek meg és távozni tudjon ?

Válasz

Tavi Rózsa üzente 12 éve

Teljesen egyetértek veled!
Nagyon veszélyes ez, főleg annak aki nem ért hozzá. Ez nem játék!!! Vigyázzatok!!!
Mert nem tudni, kinek nyitunk ajtót.
Lehet hogy sátáni erők jönnek a házba be, és utána elküldeni őket lehetetlen.
Viszont pokollá teszik attól fogva az ott lakól életét !
Ilyen házakból szoktak elköltözni a lakók, mert nem bírnak élni benne a sok szellemjárástól, zaklatástól.
Nagyon veszélyes ez, és cseppet sem játék!!!!

Válasz

Márta István üzente 12 éve

Leírok egy esetet akik kipróbálták. Mert hogy unalmas a buli idézzünk szellemet az nagyon menő. Kezdték és sajnos jött is de nem az akit vártak megfogta a vállát és így szolt Itt vagyok mire vagy kíváncsi? Ugye tudni kell kérdezni de? csak azt szeretném hogy tudjam a jövőt.Hirtelen kérés. -Válasz - rendben! mától az a büntetésed hogy tudni fogod a jövőt.Az orvosok két napig nem tudták leállítani mert két napig csak sírt zokogott .itt a CT nem jó .nem mutat semmit.Na most találj egy olyat aki ért is ahhoz hogy mi történt és mit tegyél. Én leírom azt is hogy a piros sapkát hogy vedd le a fejéről annak a valakinek mit csinálj. és egész életedbe gazdag leszel De ha megfog a sapka tulaja , meszeltek.Van madár is aki minden gazdagságot elhoz neked.és hogy juthatsz hozzá.Tudod mennyi dolog van ami sok pénzt hoz de ha nem jön be vége.

Válasz

Márta István üzente 12 éve

Azt írja a fenti. Figyelem ! csak gyakorlott fogjon hozzá! Te. ha valaki gyakorlott annak szerinted le kell írni hogy mit tegyen? ejnye ejnye.Nagyon bátor vagy hogy ezeket leírod. Vagy nem bátornak kell lenni? ? ? Akkor tudod hogy ebbe bele is lehet halni.Mert ugye a mai világ tele van Józan meg fontolt emberekkel? és ha nem az jön akit hívnak? és ha nem azt mondod amit kell? Mehetnek hozzád panaszra? Csodálkozik minden Magyar hogy milyen rossz az élet? Na ezek kellenek szerinted? nem gondolod hogy ezért rossz?Ha ezt csinálja valaki akkor meg ne imádkozzon. Kinek? Kihez? lent vagy fent.Nem jobb olyan helyen lakni ahol boldogok az emberek? Mosolyognak az utcán? Köszönnek ha már egyszer látott mosolyogva köszön. Nem jobb ilyen helyen élni? Nem vagyok egy szent fazék.De olyan helyen élek ahol ez mind megvan.és boldog minden napod. ha ezeket csinálod boldog leszel? Hidd el nem. Negyven évig ebben éltem hidd el tudom.

Válasz

Szászi Ilona üzente 12 éve

Az ismeretlen mindig veszélyes.Nem tudhatjuk biztosan,hogy a választ kitől kapjuk.Az emberi elme úgy működik,mint egy számítógép.Miután fénylények vagyunk,a benne lévő információkhoz nem férhetnek hozzá a sötét erők.Halálunk pillanatában azonban ez az információ hozzáférhető lesz számukra.Egy esetleges idézés során már nem tudhatod,hogy kitől kapod a választ.A kérdésedre a válasz,igen én is idéztem,és tele vagyok kérdésekkel.Ma már nem tudom ,hogy jól tettem e? Ha hibáztam,mekkorát?Ha ártottam,kinek?

Válasz

turcsi zsuzsanna üzente 12 éve

igen jó pár évvel ezelött,rendszeresen csináltuk,azon a bizonyos betüstáblán.és nem volt félelmetes,inkább izgalmas,és nagyon jó volt válaszokat kaptunk a kérdéseinkre. nem kell félni tőle! a szellemek nem bántanak!

Válasz

Tavi Rózsa üzente 12 éve

Én maradok az élőknél. Biztonságosabb.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ezt már kipróbálta valaki?

Válasz