Eipl Jánosné üzente 14 éve

Köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Panni!
Ezeket az energiákat csak részben mi "állítjuk elő".A föld keletkezése óta az élővilágban vannak,így velünk is.Gondolom tudod te is,hogy minden élő vagy élettel dolog rendelkezik energiával "aurával".Az aura ennek az energiának "kisugárzása".Hogy miért estél el?Valamire fel akarta hívni a figyelmed,hogy van valami ami körülötted van és az a valami megeggyezik azzal ami benned van.Ismerd föl valószínü,hogy újból jelentkezni fog.Akkor csak az a teendőd,hogy megkérdezed magadtől:-mire akarja fölhívni a figyelmemet és mire használjam azt a valamit.Ezután rögtön kapni fogsz egy választ egy gondolat formájában vagy valamilyen jelzés által fogadd el.Egyébként általában anyai ágon öröklődik a spiritualitás,de vannak kivételek / amik erősítik a szabályt/ apai ágon pedig a kreativitás,de ez alól is vannak kivételek.Egy valami biztos ne félj tőle nem ártani akar és a tisztalelkű ember soha nem használja "rossz" dolgokra.Egyébként te is tiszta lelkű vagy.
Tisztelettel Tóth Zoltán

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tisztelt Tavi Rózsa!
Nem kell tőlük megijedni nem ártó jelenségek.Mindegy mijen gömböknek hívjuk őket,de maradjunk az orgon gömböknél,szerintem,így egyszerűbb.Mindenki máshogy magyarázza őket, a saját tapasztalásai alapján.Ezeket szabadszemmel is lehet látni a napfényben ha vertikális nézel.A színük legtöbbször fehér.Akkor lesznek színesek ha előtte néhány nappal valami izgalmas dolgot éltél át.Ha vissza emlékszel biztos vagyok benne,hogy volt ilyen.Valami nagyon egyszerűre gondolj eszedbe fog jutni.Ezeket a képességeket nem igazán kapjuk hanem velünk születnek.Nem kell bennük hinni akkor is jelen vannak az életünkben.Ha egy jótanácsot elfogadsz addig ne próbálj meg másoknak segíteni amíg segítséget nem kérnek tőled mert szó szerint hülyének fognak tartani.Mindig csak annyi információt szolgáltass a kérőnek amit úgy érzel,hogy be tud fogadni.
Tisztelettel:Tóth Zoltán

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Zoltán! Ha ezeket az energiagömböket mi "állítjuk" elő, akkor lehetséges az, hogy nemrég, három ízben is akkorát estem, mint az ólajtó.Nem botlottam meg, nem csúsztam el, teljesen sima talajon, szinte röpültem.Egyszer teljes erővel arccal a falnak.A kollégáim azt hitték, végem van.De semmi bajom nem lett az ijedtségen kívül.Mintha valaki, vagy valakik löktek volna, nem voltam ura a helyzetnek.Szerinted?

Válasz

Tavi Rózsa üzente 14 éve

Kedves Zoltán!
Érdekes amit olvastam a hivatkozásodban.
Arra milyen magyarázatod van, amikor 20 éve éjszaka arra ébredtem, hogy egy izzó narancssárga színű gömb jelent meg a szobámban, Az ágyamnál a lában fölött. Felkeltem, és előbb megijedtem, aztán érdekelt.
Kb. 70 cm átmérőjű volt, végigment a lakásomon mintha csak körülnézett volna, és tudattal rendelketőnek érzékeltem. Nem volt éles széle, elmosódó volt a széle, és nagyon gyönyörű színe volt, mint a lemenő nap.
Írtam a Hargittainak, ő ufológus, eljött hozzám, és azt mondta hogy ez nem gömbvillám, de az ufókhoz sincs köze. Fénylénynek nevezte.
Sok emberrel beszélt már,akik hasonló élményeiket mesélték el neki ugyanilyen narancs gömbökről, de különböző méretben.
. Meg, hogy akik találkoztak ilyennel, utána egy képességet kaptak, de nem árulta el, mit. Nekem azóta lettek nem mindennapi képességeim. Belelátok mások agyába, gondolataiba sokszor, többek közt..

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Köszi Zoltán, mindenesetre a másik képet azonnal levettem, úgy megijedtem.Valahogy, érzéseim szerint ezeknek a gömböknek a megjelenése nem túl jó dolog.Olvasom a lírtakat, de kicsit magas nekem, majd többszőr átrágom rajta magamat.Üdv.Panni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tisztelt Eipl Jánosné!
Ezt most hosszú lenne elmagyarázni ezért nem is mennék bele.Inkább a figyelmedbe ajánlanám a következőt: M Zoltán A tér idő kulcsa-a tudat ezt írd be a keresőbe.Ez egy négy fejezetből álló olvasmány ahol bekezdésekre van bontva az egész amiről szól.Ebben fogod megtalálni az orgon gömböket.De ha van rá időd olvasd el az egészet ebből lehet a legtöbbet tanulni.Nem csak neked hanem másoknak is ajánlanám akik elovassák a válasz üzenetet.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Hú Zoltán! nagy fába vágtam a fejszémet, lévén hozzánemértő.Megpróbáltam megérteni, de nem bánnám, ha valaki egyszerűbben is elmagyarázná....

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Nagyítsd ki a képet, a zongora felőli oldalon van, alul.

Válasz

oláh tamás üzente 14 éve

sok gömb van a fán.hol van?

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Köszi, azt teszem!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ezek nem szellem gömbök.Neked is leírom amit tudok.Ezeket orgon gömböknek hívják.Írd be a keresőbe és sok mindent meg fogsz tudni róluk.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Elgondolkodtató.Aki hosszú éveken át minden karácsonykor velünk volt, és nagyon jól érezte magát, az anyósom már 16 éve elment.Édesanyám viszont tavaly, karácsony előtt halt meg...még most sem hevertem ki.Talán ő lehetett az a kicsi, szerény gömböcske.Megszakad a szívem érte!

Válasz

Tavi Rózsa üzente 14 éve

Épp tegnap (is) láttam egy "szellemes" filmet, amiben nagyon sokat beszéltek ezekről a fénygömbökről. Így hívták őket. A szabálytalan foltokat pedig ektoplazmának nevezték. Mondták, hogy többféle megjelenési formában tudnak meghalt emberek megjelenni. Akár felismerhetően, arccal is, és akár fénygömb formábal is.
Azt a fotót is feltettem ide, ahol a temetőben halottak napján az őseim sírjánál szinte hemzsegnek a fénygömbök, és azok nem is kicsik, jóval nagyobbak.
Biztos vártak már rám... :-) a rokonok ilyen formában.
A fenyőd alatt is talán valamelyik elhunyt rokonod jelent meg így. Ha máshogy már nem tud.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Lehet, hogy megijedt a Danitól....

Válasz

novák erika üzente 14 éve

oda bújt...

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Rózsa!Azt én nem tudom, tény, hogy még egyetlen képemen sem találkoztam ilyen gömbbel.Most is csak úgy vettem észre, hogy jelentkeztem a karácsonyfa szépségversenyre (ilyen is van), és kinagyítottam a képet.Még van pár felvétel a fáról, de egyiken sincs rajta az a bizonyos gömb...lehet, hogy egy angyal szállt el éppen akkor és ott...

Válasz

Tavi Rózsa üzente 14 éve

Ilyen kis áttetsző gömb nekem is sok fotómon tűnt fel, és nem tudom megmagyarázni.
Ha a szellemfotókat nézem, a VALÓDIAKRA gondolok, nem a montírozottakra, amiket ide feltöltöttak jópárat SAJNOS,
akkor a szellemek formátlan foltok képét mutatják. De akkor ezek mik?...
Bár, több féle képpen is megnyilvánulhatnak, akát gömb formában is.

Válasz